Annonce
AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

AGF har suspenderet forventningerne til årsregnskabet. Arkivfoto: Ole Nielsen
AGF kan på grund af den raserende coronapandemi ikke længere sige, om de forventer et overskud på 10-15 millioner kroner som tidligere meldt ud. Men AGFs direktør Jacob Nielsen understreger, at det ikke skal forstås sådan, at virksomheden har svært ved at betale sine regninger.
Annonce

FODBOLD: Da statsministeren først på ugen forlængede nedlukningen af Danmark for store forsamlinger havde det konsekvenser for AGF.

Fodboldklubben har indtil nu fastholdt en forventning om et overskud på mellem 10 og 15 millioner kroner i det regnskabsår, der slutter 31. maj. Men den fortsatte nedlukning af Danmark og deraf en Superliga, der sandsynligvis kommer til at blive spillet uden tilskuere og afsluttes senere end forventet, har kastet klubben ud i uvished.

Derfor meddelte AGF A/S onsdag fondsbørsen, at de suspenderede forventningerne til regnskabet.

- Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvad resultatet bliver. Derfor har vi suspenderet forventningerne. Der er for stor usikkerhed i forhold til hvordan resultatet ender. Dét, vi kan forvente, vil ikke være validt nok, og derfor skal vi have noget mere klarhed, siger AGFs direktør Jacob Nielsen.

- Hvor det tidligere har været et scenarie, at vi spillede Superligakampene færdig før 1. juni og vi vidste, hvad vi fik i TV-penge og der var mulighed for, at vi fik tilskuere på stadion, så var det noget af en melding, statsministeren kom med forleden. Den har bevirket, at turneringen ikke er færdig i dette regnskabsår. Og derfor har vi suspenderet forventningerne fordi covid-19 bringer for stor usikkerhed med sig.

AGFs direktør understreger, at suspenderingen af forventningerne ikke skal forstås sådan, at klubben er i økonomiske problemer.

- Det har ikke noget at gøre med, at vi ikke kan betale vores regninger eller ikke er en solid virksomhed. Det er alene årsresultatet, det handler om, siger Jacob Nielsen.

AGF havde oprindeligt forventet et årsresultat med et overskud på mellem 10 og 15 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce