Annonce
Aarhus

Fra 20 til 50 ansatte: Ungt firma vokser med lynets hast

De fire bag Texta. Fra venstre Tim Knorborg Jensen, Peter Kragh Lauritsen, Kim Søgaard Nielsen og Dennis Bach Wormark. Foto: Jens Thaysen

Texta, der rådgiver om at få budskaber ud, går fra 20 til 50 ansatte og vil opkøbe andre virksomheder.

AARHUS: Fire unge i Aarhus har travlt som aldrig før. Deres content marketing-bureau Texta fra 2016 er vokset med lynets hast. På to år er det gået fra at have omkring 20 ansatte til at have 50.

Samtidig har de ansat en direktør, der også er blevet partner, til at holde sammen på virksomheden og trække i trådene, og omsætningen har passeret et tocifret millionbeløb.

Texta er blevet et strategisk bureau, der rådgiver virksomheder og offentlige institutioner om, hvordan og hvor de bedst bringer deres budskaber ud. Tidligere leverede de udelukkende tekstindhold til hjemmesider, men opererer nu mere på et strategisk plan. Sammen med samarbejdspartnere inden for hjemmesidedesign, annoncering og video kan kunderne nu komme til Texta og få det hele. Det underbygger deres ambition om at blive Danmarks bedste content marketing-bureau.

- Mange ansatte er på deltid, og samlet har vi 20 årsværk på fuld tid. En stor del af medarbejderne finder vi på Aarhus Universitet på særligt medievidenskab og retorik.

Til sommer flytter vi til nye lokaler i Aarhus, og vi åbner en afdeling i København 1. juli.

Direktør Dennis Bach Wormark.

Kunden er ekspert

Peter Kragh Lauritsen, Tim Knorborg Jensen og Kim Søgaard Nielsen startede det hele, og nu er den journalistuddannede Dennis Bach Wormark kommet til som direktør og partner.

Wormark er 37 år, og de tre andre 23, 23 og 24 år. De er alle tre fra Skive og åbnede firmaet, mens de studerede jura. Alle har nu taget en bachelor og lagt studierne til side for at koncentrere sig om forretningen.

De holder til i Jægergårdsgade i DSBs gamle bygninger i forbindelse med Centralværkstedet. Men pladsen er blevet for trang.

- Til sommer flytter vi til nye lokaler i Aarhus, som endnu er uvist hvor, og vi åbner en afdeling i København 1. juli, siger Dennis Bach Wormark. Han kan notere, at virksomheden har omkring 800 kunder, heraf 200 faste.

Til marts går den fra at være anpartselskab til aktieselskab. Næste plan er at opkøbe andre virksomheder i branchen.

- Vi er meget opsatte på at lave løsninger, der afspejler den virksomhed, vi arbejder for, og vi anser kunderne for vores eksperter, siger Dennis Bach Wormark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Mistænkt for at køre betjent ned er kendt fra tv-klip: - Jeg kører over for rødt hele tiden

Annonce