Annonce
Byudvikling

Fra 46 til 123 kvadratmeter: 121 lejligheder klar til udlejning i Åbyhøj

ERDA II er en del af det store byggeri, som ligger ved Søren Frichs Vej, mellem Åbyhøj Stadion og Ringgaden. Foto: EDC
Der bliver bygget på livet løs langs Søren Frichs Vej i Åbyhøj. Nu står en ny stak lejligheder klar til udlejning.

ÅBYHØJ: ERDA II. Det lyder lidt som noget, NASA sender ud på ekspedition, men det er noget så jordnært som en stribe lejeboliger i Åbyhøj, som du nu kan flytte ind i. I hvert fald, hvis du kan nøjes med tre værelser eller derunder.

Lejlighederne ligger på Lokesvej og Åbyvej og der er boliger fra 46 til 123 kvadratmeter. Tonny Broberg, der er projektchef og ejendomsmægler hos EDC Poul Erik Bech, fortæller, at det har været vigtigt for ejerne af ejendommene, at der skulle være noget for enhver smag.

- Der er blandt andet opført en dejlig gårdhave, hvor der for at imødekomme de mange børnefamilier, er opført en lille legeplads, som indbyder til frisk luft og leg. Der er også et flot parkområde med en nyanlagt sø, så der er rig mulighed for at nyde godt af grønne arealer. Det er skønt at kunne arbejde med en ejendom som appellerer til en bred målgruppe, siger han.

Første åbent hus gik ifølge ejendomsmægleren godt, og derfor er der i skrivende stund kun en fireværelses lejlighed tilbage. Dem på et, to og tre værelser kan man dog stadig flytte ind i. Skulle man få lyst til det, kan man kontakte EDC Poul Erik Bech, som står for udlejningen.

Lejlighederne ligger lidt fra Søren Frichs Vej, på hjørnet af Åbyvej og Lokesvej. Foto: EDC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

AGF

AGF tilbyder trofaste fans penge tilbage

Annonce