Annonce
Navne

Fra afdelingssygeplejerske til oversygeplejerske for Bedøvelse og Operation på AUH

Carina Poulsen er ansat i en afdelingslederstilling som oversygeplejerske i Bedøvelse og Operation 2 på Aarhus Universitetshospital. Foto: Carsten Ingemann

Nyt job: Konstitueret oversygeplejerske Carina Poulsen er blevet ansat som oversygeplejerske i Bedøvelse og Operation 2 på Aarhus Universitetshospital (AUH).

Afdelingslederstillingen er den ene af syv nye af slagsen, som hospitalet har skullet besætte i forbindelse med en større organisationsændring, hvor afdelingen Bedøvelse og Operation blev nedlagt, og der blev etableret fire selvstændige afdelinger pr. 1. januar.

- I november bad hospitalsledelsen Carina Poulsen om at blive konstituereret oversygeplejerske i Bedøvelse og Operation 2, og den komplekse opgave tog hun på sig og har løftet rigtig godt. Carina har med både sin mangeårige erfaring som operationssygeplejerske og sin ledelseserfaring som afdelingssygeplejerske i dagkirurgien på AUH de rette kvalifikationer til stillingen. Hun viste ved pandemiens begyndelse sidste år, at hun evnede at tage en ukendt ledelsesopgave på sig med etableringen af AUH's Akut COVID Klinik Voksne. Alt sammen kompetencer, der vil gavne ikke blot Bedøvelse og Operation 2, men hele operationsområdet på AUH, siger lægefaglig direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

Annonce

I spidsen for akut covid-klinik

Carina Poulsen er uddannet sygeplejerske i 1996. Fra 1996 til 2015 arbejdede hun som sygeplejerske og operationssygeplejerske på forskellige afdelinger på AUH, herunder fire år på ortopædkirurgisk afsnit og fra 2006-2015 i dagkirurgien på daværende Skejby Sygehus, hvor hun også var konstitueret afdelingssygeplejerske fra 2012-2013.


Hun viste ved pandemiens begyndelse sidste år, at hun evnede at tage en ukendt ledelsesopgave på sig med etableringen af AUH's Akut COVID Klinik Voksne. Alt sammen kompetencer, der vil gavne ikke blot Bedøvelse og Operation 2, men hele operationsområdet på AUH.

Claus Thomsen, lægefaglig direktør, AUH


Fra 2015-2018 bestred hun en afdelingssygeplejerskestilling i dagkirurgien på daværende Tage-Hansens Gade, og efter udflytning til Palle Juul-Jensens Boulevard fortsatte hun som afdelingssygeplejerske, frem til hospitalsledelsen konstituerede hende som oversygeplejerske i Bedøvelse og Operation 2 i november 2020.

I marts 2020 stod Carina Poulsen i spidsen for at etablere AUH's Akut COVID Klinik Voksen sammen med oversygeplejerske Birgit Eg, Ortopædkirurgi.

Carina Poulsen, 50 år, har en diplom i ledelse fra 2018 fra Aarhus Erhvervsakademi og har også efteruddannet sig med en lederuddannelse.

Hun har to voksne børn og bor i Egå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce