Annonce
Aarhus

Fra hakkebøffer til gourmetpizza: Finsk pizzakonge klar til at overtage Jacobs BarBQ

Lige nu er Classic Pizza ved at lægge sidste hånd på lokalerne i Vestergade 3, der tidligere husede Jacobs BarBQ. Pressefoto/Scanpix

Den finske restaurantkæde Classic Pizza åbner tirsdag i Jacobs BarBQs tidligere lokaler, hvorfra man vil servere gourmetpizza til gode priser.

Annonce

AARHUS: De legendariske lokaler i Vestergade, hvor Jacobs BarBQ tidligere lå, begynder fra tirsdag igen at dufte af mad.

Denne gang ikke af danske hakkebøffer og bearnaisesauce, men af finske pizzaer.

Den hurtigt voksende restauration Classic Pizza er rykket til Aarhus, og tirsdag er man klar til at åbne sin første restaurant udenfor Finland.

I Vestergade 3.

Den finske kæde har i forvejen 13 restauranter i hjemlandet, men nu vil man give århusianerne mulighed for at prøve kræfter med nordiske pizzaer serveret til champagne.

- Det er helt bevidst, at vi har valgt Aarhus som det sted i Skandinavien, hvor vi kan åbne vores første restaurant uden for Finland, siger driftschef Tommi Aaltonen, der har været i Aarhus for at godkende lokalerne, som han mener passer perfekt til kædens koncept.

- Vi har taget det bedste fra det, vi kalder Fine dining, hvor vi anvender de bedste økologiske råvarer, og vi laver lækre gourmetpizzaer, som vi serverer sammen med gode bobler og vin. Alt sammen i et uformelt miljø, siger driftschefen.

Der bliver plads til 55 gæster i restauranten, som bliver drevet uden bordbestilling.

Classic Pizza


  • Vestergade 3, 8000 Aarhus
  • Åbner tirsdag 19. september
  • En del af en finsk kæde, som har 13 restauranter i hjemlandet
  • Åbningstider: Søndag til torsdag fra kl. 11.00 til 22.00 og fredag og lørdag til kl. 24.00
Annonce

Ramt et hul i Aarhus

Det bliver Tri Nguyen, der skal drive den nye pizzarestaurant. Han glæder sig til at åbne dørene for et sted, som allerede mærker en positiv opmærksomhed.

- Mange interesserede har simpelthen kigget ind i restauranten, mens vi byggede om, de har skrevet til os på vores Facebookside eller selv ringet, ligesom vi allerede har mange forespørgsler på, hvornår vi åbner, så det virker som om, vi kommer til at ramme et hul i det århusianske restaurantmarked, siger Tri Nguyen.

Kædens pizzaer er udviklet af blandt andre Michelin-kokke - både finske og internationale, og man leder allerede nu efter danske kokke, som kan være med til at videreudvikle stedets pizzaer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Annonce