Annonce
AGF

Fra Holland til Fredensvang: Ny australier til AGF

Mustafa Amini får selskab af en ny landsmand i AGF. Ifølge avisens oplysninger har klubben sikret sig landsholdsspilleren Alex Gersbach på en længere aftale. Foto: Ole Nielsen.
Ifølge avisens oplysninger kan AGF præsentere en ny spiller i løbet af mandagen. Superligaklubben har hentet den australske landsholdsspiller Alex Gersbach i hollandsk fodbold.

FODBOLD: Der er gang i kontraktunderskrivelserne i AGF i denne tid. Søndag formiddag kunne Superligaklubben præsentere en ny angriber i Nicklas Helenius. Ifølge avisens oplysninger dukker der et nyt navn på Fredensvang igen i dag. AGF har nemlig sikret sig australieren Alex Gersbach i den hollandske klub NAC Breda.

Den 22-årige venstre back har spillet seks kampe for det australske landshold og har i de seneste år repræsenteret tre forskellige europæiske klubber. Han skiftede i januar 2016 fra sit hjemland til Rosenborg i Norge, hvor han spillede i to sæsoner inden han blev lejet ud til Lens i Frankrig. I januar i år tog han videre til hollandsk fodbold, men NAC Bredas nedrykning til den næstbedste række, har AGF nu fået muligheden for at tilknytte den talentfulde australier.

Dermed kommer klubben op på at have tre australske spillere i sin trup. Foruden Gersbach har man Mustafa Amini og Zach Duncan.

Aftalen mellem AGF og Gersbach forventes at blive på tre år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skanderborg-fløj præsenteret i Aalborg

Leder For abonnenter

Selvfølgelig skal de møde til tiden, men...

En del af børn og unges opdragelse er at lære at møde til aftalt tid. Det handler ikke kun om skolen, men også når man laver aftaler med andre. Vi skal kunne stole på hinanden. Derfor skal unge lære at møde til tiden. Også når de er nået i gymnasiet. At de ikke altid gør det, er en kendt sag. Men der kan være gode forklaringer på, at en elev ikke er til stede, når klokken ringer ind til en times undervisning. Ved dagens begyndelse kan bus eller tog være forsinket, og hvis eleven er taget hjemmefra i passende tid til at nå frem til første time, har det ingen mening, at han eller hun skal have fravær for for sent fremmøde, hvis forklaringen ligger i, at den offentlige transport ikke fungerer som lovet. Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kommer eleverne i møde, når hun har besluttet at afskaffe den bekendtgørelse om fravær, som den tidligere regering indførte i oktober sidste år. Hun vil lade landets gymnasier og deres lærere vurdere, hvornår en elev skal noteres for fravær. Hun mener, at lærerne fuldt ud er i stand til at vurdere, hvornår der er tale om en elev, som kommer for sent sammen med 300 andre, fordi busserne er forsinkede, og hvornår det handler om elev, der er sløv i optrækket. For de findes også. Der er sikkert også dem, der regner på, om de kan holde sig inden for grænsen for advarsler og lignende og tager sig en ekstra fridag på den konto. For slet ikke at tale om dem, der kan finde på at gå hjem før skoledagen slutter eller dem, der ikke sørger for at være i klassen, når frikvarteret slutter. Her skal gymnasiet og lærerne selvfølgelig gribe ind. Sløvhed, slendrian og ligegyldighed skal ikke tolereres. Men den sunde fornuft skal råde, når en elev, der kommer for sent, har en forklaring, som lyder plausibel. Systemet med at notere fravær bør heller ikke afskaffes, for det giver skolen en mulighed for at gribe ind, hvis en elev har brug for støtte i det faglige eller på trivsel i skolen. Så skal der sættes ind på andre måder, og ikke alle elever er lige åbenmundede om deres eventuelle problemer.

Annonce