Annonce
Navne

Fra ketsjer til tv-skærm: Camilla Martin rykker videre til TV2

Århusianske Camilla Martin, der har en glorværdig fortid som en landets bedste badmintonspillere med base i Højbjerg Badmintonklub, rykker fra TV3-kanalernes fodboldmagasin "Onside" til TV2. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Camilla Martin, der engang var det århusianske bud på landets bedste badmintonspiller, skifter nu job.

NYT JOB: Århusianske Camilla Martin, der har en glorværdig fortid som en landets bedste badmintonspillere med base i Højbjerg Badmintonklub, har forlængst lagt elite-ketsjeren på hylden og er trådt ind foran tv-skærmen som sportsvært. Nu flytter hun sig igen - fra TV3-kanalernes fodboldmagasin "Onside" til TV2. Her starter hun på fodboldredaktionen 1. september, skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Den 47-årige sportsvært har flere gange været nomineret som årets kvindelige sportsvært ved Billed-Bladets årlige TV-Guld-uddelinger.

"Jeg glæder mig rigtigt meget til et nyt sports-tv-kapitel på TV2 og til at møde alle mine nye kollegaer. Sport er en kæmpestor del af mit liv, og jeg ser frem til at få lov til at arbejde videre med sportsverdenen hos TV2. Og så glæder jeg mig til at skulle holde styr på både Carsten Werge og Jim Laugesen", siger Camilla Martin i pressemeddelelsen.

Annonce

Ansættelsen af Camilla Martin skal være med til at sikre vækst på TV2 PLAY og samle danskerne, når TV2 fra 2022 skal dække det danske herrelandshold i fodbold.

"Camilla vil give vores fodbolddækning et yderligere løft og samtidig bidrage ved dækningen af mange af vores øvrige rettigheder – ikke mindst badminton", forklarer kanalchef Kristian Hyldgaard og fortsætter:

Får atleterne til at åbne sig

"Camilla Martin har – med sin baggrund som topatlet og vært og ikke mindst sin nærværende personlighed – udviklet sig til at være en af de bedste sportsværter i Danmark. Hun formår både at få atleterne til at åbne mere op og give noget af sig selv. Som seer kan man i dén grad mærke hende på den anden side af skærmen, hvilket vi senest oplevede under den nylige dækning af EM-slutrunden og det danske herrelandshold".

Camilla Martin var den altdominerende kvindelige danske badmintonspiller gennem 1990'erne og ind i 00’erne. Hun vandt 13 danske singlemesterskaber i træk og har desuden vundet blandt andet VM i 1999, All England i 2002 og sølv ved OL i Sydney 2000. Hun sluttede karrieren med udgangen af 2004.

Hun blev kåret som Årets Sportsnavn 1999 og modtog hædersprisen B.T. Guld samme år. I 2013 blev hun desuden optaget i sportens Hall of Fame.

Annonce
Østjylland For abonnenter

Efter 71 år uden hovedbygning: Godsejer vil genopføre Rathlousdal ved Odder

Danmark

Tirsdagens coronatal: Tre døde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Spildevand i havnebassin: - Vandkvaliteten er på et niveau, hvor jeg ikke vil anbefale, man bader

AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Aarhus

Aarhusregionens kulturinstitutioner udvalgt: Million-indsprøjtning skal kick-starte vigtigt erhverv

Alarm 112

Tre personer kæntrede i jolle ved Samsø - Både Molslinjen og Samsøfærgen sejlede til undsætning

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Uddannet: Otte mand klar til datateknikken

Aarhus

Se video: Voldsomme oversvømmelser omkring Aarhus

OL

Mens du sov: Håndboldherrer snupper ny storsejr i morgenseance ved OL

AGF

Svensker trænede tirsdag med AGF for første gang: - Han kan spille kampe lige med det samme

Aarhus For abonnenter

Se her, Aarhus: I Odder findes det gode eksempel på et godt liv som voksen-handicappet

Alarm 112

Kørt på skadestuen: 62-årig mand i kørestol blev påkørt af personbil

Annonce