Annonce
Kultur

Fra kold krig til kunst: Udstilling om murens fald

Syv internationale kunstnere med base i Danmark åbner torsdag en udstilling med udgangspunkt i murens fald. Udstillingen i Domen på Pier3 varer til og med 17. november. PR-foto
Annonce

AARHUS: I de kommende fire dage danner Domen på Pier 3 rammen om en international udstilling, der gennem kunst, debat og workshops belyser de seneste 30 års forandringer i vores samfund

Udstillingen, der falder omkring 30-års dagen for murens fald, reflekterer over, hvad der er sket i vores samfund fra 1989 til i dag.

- Før 1989 havde verden en klar orden; en ustabil, men på den ene eller den anden måde organiseret ligevægt mellem to blokke. Der var de gode og de onde, og alle vidste, at den onde var den anden, fortæller Sacramento Roséllo Martínez fra kunstorganisationen IMMART i en pressemeddelelse.

IMMART er en kunstorganisation og et netværk baseret i København, der arbejder for at øge og forbedre adgang til lokale og globale muligheder for kunstnere og kulturarbejdere med udenlandsk baggrund.

Udstillingen åbner torsdag 14. november klokken 18. Her kan man se en multimedie-gruppeudstilling og høre eksperter fra både Aarhus-, Københavns- og Syddansk Universitet debattere om udstillingens temaer.

Der vil også være tegneserieværksted og selvportræt-workshop for børn.

Det er syv internationale kunstnere med base i Danmark, der står bag udstillingen, der varer til og med 17. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce