Annonce
Navne

Fra præst i Ormslev til provst i Thisted

Lisbeth Damgren bliver provst i Thisted Provsti. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

NYT JOB: Ved kongelig resolution er nuværende sognepræst i Ormslev (siden juni sidste år) og gennem godt 19 år sognepræst ved Kristrup Kirke Lisbeth Damgren, 54 år, med virkning fra 15. august udnævnt til sognepræst ved Tilsted Kirke og til provst i Thisted Provsti.

Lisbeth Damgren, tidligere Damgren Højer, havde for nylig sin sidste gudstjeneste, en konfirmation, i Ormslev Kirke, og hun indsættes i Tilsted Kirke søndag 30. august.

Med udnævnelsen vender Lisbeth Damgren tilbage til det stift, hvor hun voksede op, nemlig på en gård i Øster Vrå i Vendsyssel og i et kirkeligt interesseret hjem.

Lisbeth Damgren er cand.theol. fra Aarhus Universitet 1997 og har blandt andet i et år været ulønnet diakonimedarbejder i København, i to år været elev på Haslev Udvidede Højskole på Sjælland og opholdt sig i skotske Edinburgh et år.

Embedet i Kristrup Sogn blev Lisbeth Damgrens første. Forinden var hun ansat som landssekretær ved KFUM & K's Lederuddannelse og forkyndelse med Jylland som område.

Ud over at varetage embedet som kirkebogsførende i Kristrup Sogn var Lisbeth Damgren indtil sidste år tillidsrepræsentant for præstekollegerne i Randers Søndre Provsti og desuden formand for bestyrelsen af tillidsrepræsentanter i Aarhus Stift.

Aktuelt er hun boligvurderingsmand for Aarhus Stift, og hun har de seneste syv-otte år virket som lønforhandler for sine præstekolleger i stiftet.

Lisbeth Damgren flytter ind i en tjenestebolig i Tilsted, lige uden for Thisted. Hun er mor til to døtre og en søn. Til embedet i Ormslev har der ikke hørt bopælspligt, så Lisbeth Damgren har indtil nu boet i Brabrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce