Annonce
Østjylland

Frankies MC Shop lukker: Alt er sat på auktion

Frankies MC Shop lukker fra årsskiftet, og samtlige motorcykler og styrthjelme fra forretningen er allerede sat til salg. Foto: Martin Ries

Den kendte motorcykelforretning lukker ved årets udgang.

Annonce

Randers: Da 56-årige Frank Rosenkrantz 1. juni i år blev fundet død i Frankies MC Shop på Grenåvej, besluttede Franks eks-svigerforældre, Joanna Rosenkrantz og Kurt Rosenkrantz Iversen, som ejer forretningen, at de ville drive den videre. Men nu har de valgt at kaste håndklædet i ringen.

- Efter Franks død har hans nærmeste familie sammen med os håbet på, at vi kunne fortsætte med forretningen i Franks ånd. Men vi må anerkende, at Frank var én af de bedste motorcykelsælgere i Danmark, og vi kunne desværre ikke løfte opgaven efter ham. Derfor lukker vi nu, fortæller Kurt Iversen.

Frankies MC Shop lukker fra årsskiftet, og samtlige motorcykler og styrthjelme fra forretningen er allerede sat til salg hos Campen Auktioner.

- Jeg har tabt mange penge på Frankies MC Shop ApS, men det værste er, at hans børn kommer til at leve uden deres far.

Kurt Iversen, direktør og ejer af Frankies MC Shop
Annonce

Ville forsørge familien

Svigerforældrene blev en del af Frank Rosenkrantz' forretning, da han i 2014 efter mere end 25 år med Frankies MC Center på hjørnet af Stålvej og Århusvej måtte bukke under for økonomiske problemer.

- Da Frank gik konkurs med sit gamle firma, havde han et ønske om at starte en ny forretning, så han kunne forsørge sin familie. Vi var i familie med ham og ville støtte ham ved at låne ham penge og investere i hans forretning. Vores aftale var, at han med tiden ville købe mig ud, forklarer Kurt Iversen.

Med svigerforældrenes hjælp åbnede Frank Rosenkrantz i 2016 forretningen Frankies MC Shop på Nikkelvej.

- Jeg er statsautoriseret revisor og lagde et fornuftigt budget sammen med ham. Det startede rigtig godt, og Frank havde masser af energi og optimisme, og i 2017 flyttede vi til større lokaler på Grenåvej, fortæller Kurt Iversen.

Annonce

Mistede gnisten

Opturen fortsatte i første halvdel af 2017, men så vendte det.

- Sommeren 2017 blev helt fantastisk, men så kom afgiftsnedsættelsen på motorcykler, som gav tab, men ikke mere end hvad han kunne indhente i 2018, fortæller Kurt Iversen og fortsætter:

- Men samtidig har livet på hjemmefronten ikke fungeret, som det skulle. Frank mistede gnisten og livsglæden og kunne ikke koncentrere sig, som det kræver, når man driver selvstændig forretning.

Efter en længere periode, hvor livet gik nedad bakke både på hjemmefronten og i forretningen, blev Frank Rosenkrantz fundet død i butikken på Grenåvej, og nu er det altså også slut med hans hjertebarn, motorcykelforretningen.

- Jeg har tabt mange penge på Frankies MC Shop ApS, men det værste er, at hans børn kommer til at leve uden deres far, fastslår Kurt Iversen.

Frank Rosenkrantz efterlod sig to døtre, tre sønner og et barnebarn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet blev chikaneret flere gange på Kappelvænget: Flere anholdelser i Brabrand tirsdag aften

USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - nu skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Erhverv

Den billige coronabenzin stiger: De dyre dråber runder 11 kroner

Annonce