Annonce
Randers Cimbria

Fransk fyrtårn forklarer: Sådan slår vi Bakken Bears

Jonathan Jeanne sendte hele 38 point i kurven i Cimbrias seneste sejr mod Team FOG Næstved. 19 af pointene leverede han alene i tredje periode. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Cimbria tager mandag aften imod de forsvarende mestre fra Bakken Bears. Ifølge Jonathan Jeanne, som scorede hele 38 point i den seneste kamp, bliver et aggressivt udtryk nøglen til sejr.
Annonce

Randers: Basketligaens nummer to mod et.

Sådan lyder menuen mandag aften i Arena Randers, når Randers Cimbria tager imod de tredobbelte forsvarende danske mestre fra Bakken Bears i det første af tre indbyrdes opgør over de kommende to uger.

Holdene har begge hentet 26 point i sæsonen, men århusianerne har brugt to færre kampe end Cimbria-mandskabet til pointhøsten, og derfor er det en nøglekamp, hvis randrusianerne skal holde liv i håbet om at ende øverst i grundspillet.

De skal forsøge at tildele Bakken Bears det blot andet nederlag i sæsonen, og holdets franske fyrtårn Jonathan Jeanne har planen klar.

- Det vigtigste er, at vi skal spille aggressivt, fordi det vil de formentlig gøre. De ved, at vi er stærke, men de er stadig topholdet, og derfor skal vi komme aggressivt ud til kampen og have fokus på de taktiske detaljer, som vi har arbejdet på, siger Jonathan Jeanne.

Annonce

God følelse

Den 218 centimeter høje center leverede en fantastisk kamp senest mod Næstved, hvor det blev til 38 point og ni rebounds.

- Jeg har bestemt en god følelse forud for kampen. Jeg spillede en god kamp mod Næstved senest, og jeg føler mig i god form.

- Det bliver en svær opgave mod Bakken, men jeg glæder mig. De spiller mod gode hold i Europa, og kampen er en god mulighed for at teste mig selv mod et rigtig godt hold, fortæller han.

Annonce

Den rigtige retning

Cimbrias skyskraber har snittet 17,62 point i sæsonen indtil videre, hvilket er det bedste snit på Cimbria-mandskabet, men han erkender, at han ikke leverede fra dag et.

- Jeg indledte langsomt, men jeg synes, det bliver bedre for hver dag. Jeg er en stor fyr, så jeg fokuserer på de fysiske aspekter i mit spil og sørger for at komme meget i fitness, men jeg arbejder også med min bevægelse.

- På trods af min størrelse kan jeg stadig flytte min krop omkring kurven og bidrage med skud, så jeg forsøger at arbejde på alle aspekter, og jeg synes, at jeg tager skridt i den rigtige retning hver dag, fortæller Jonathan Jeanne.

Der er tipoff til topkampen i Arena Randers klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce