Annonce
Sport

Fransk storhold forbereder sig til sæsonen i Aarhus

Mikkel Hansen og Paris-Saint Germain kommer til Aarhus som en del af deres forberedelser til den nye sæson. Foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)
Århus Håndbold møder det franske storhold Paris-Saint Germain i optakten til den nye sæson.
Annonce

HÅNDBOLD: Ceres Arena får fornemt besøg 16. august, når storholdet Paris-Saint Germain kommer til byen. Det franske mesterhold, der har Mikkel Hansen på holdet, har valgt at lægge vejen forbi Aarhus i deres bestræbelser på at blive klar til en ny sæson. Udover Århus Håndbold møder de blandt andre THW Kiel og TTH Holstebro i træningskampe.

Kampen mod Århus Håndbold arrangeres i samarbejde med Mikkel Hansens MH24, Foreningen Mikkel mod mobning, og al overskud fra kampen går til landsholdsspillerens kamp mod mobning.

- Jeg er utrolig glad for, at Århus Håndbold har valgt at arbejde sammen med MH24 om at arrangere en kamp, hvor alle indtægter går til et formål, som jeg er meget passioneret omkring. Det viser, at professionel håndbold, udover benhård konkurrence, også rummer plads til fællesskab og fokus på unge menneskers trivsel, udtaler Mikkel Hansen i en meddelelse.

Annonce

Fuld fart

Selvom opgøret betegnes som en velgørenhedskamp, så bliver der ikke meget show over den. Kampen indgår i franskmændenes forberedelser til en ny sæson og derfor bliver det også et mandskab med spillere som Mikkel Hansen, Sander Sagosen, Henrik Toft Hansen, Luc Abalo og Nikola Karabatic, der stiller til start i Aarhus.

- Det bliver håndbold på 100 procent. Det er ikke for sjov. Det er en træningskamp for fuld drøn, fortæller projektlederen for MH24, Jacob Halle, og tilføjer, at franskmændene kommer direkte fra Kiel.

Århus Håndbolds Nikolaj Læsø ser også frem til at skulle stå over for nogle af verdens bedste i hans sportsgren.

- Det bliver en rigtig fed kamp at spille. Formentlig mod nogle spillere, som de færreste af os kommer til at stå overfor igen. Derfor bliver det en kæmpe oplevelse for os spillere, mens også for vores tilskuere, siger bagspilleren og fortsætter:

- Der vil aldrig være tvivl om hvem der ville vinde opgøret, hvis der var point på spil. Der ville vi vinde nul af en million opgør. Den her kamp ligger lige i begyndelsen af vores opstart, så det bliver et godt startskud for os, selvom vi ikke har trænet så meget på det tidspunkt, siger Læsø.

Der findes tre slags billetter til arrangementet i Ceres Arena. Almindelige billetter, VIP-billetter og lounge-billetter. Sidstnævnte giver mulighed for spisning med verdens stjernerne efter opgøret.

Ambitionen er dog at gøre kampen til en familiebegivenhed og derfor er de almindelige billetter også sat til et niveau, der er under det, som det normalt vil koste at se et hold som Paris-Saint Germain.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kun 40 nye i Aarhus smittede det seneste døgn: Begynder coronakurven at flade ud?

Debat

Skal somalierne stå for skud for alt?

Aarhus

Corona-tal med vokseværk: Tre mulige forklaringer på udviklingen i Aarhus

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Aarhus

Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek uddelte mundbind til århusianerne: - Vi er nødt til at vænne os til at bruge dem

Annonce