Annonce
Sport

Frederikshavn stopper nederlagsstime mod rivaler

Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Efter straffeslag lykkedes det Frederikshavn at slå Aalborg for første gang i sæsonen efter fire nederlag.

Frederikshavn White Hawks kunne til sidst juble, da holdet tirsdag aften endelig fik ram på rivalerne fra Aalborg Pirates i Metal Ligaen.

På hjemmebane måtte opgøret afgøres i straffeslag efter 2-2 i den ordinære spilletid, og her sørgede Nikolaj Krag Christensen med sin scoring for sejren.

Frederikshavn mødte op med med fem nederlag i de seneste fem kampe, og statistikken mod Aalborg i denne sæson lød på fire nederlag.

Senest tabte frederikshavnerne både 1-5 og 1-7 mod Aalborg i juledagene.

Hjemmeholdet kom i front efter ti minutter, da Patrick Madsen sørgede for 1-0 efter powerplay, men Thomas Spelling udlignede i samme periode for Aalborg.

Der kom igen gang i hjemmeholdets fans, da Søren Nielsen efter powerplay bragte frederikshavnerne foran 2-1 i anden periodes slutfase, men Julian Jakobsen udlignede tre minutter inde i tredje periode.

Der blev ikke scoret mere i hverken den ordinære spilletid eller i overtiden, og derfor måtte kampen ud i en afgørelse efter straffeslag.

Aalborg topper stadig ganske suverænt med 80 point og 17 point ned til Herning Blue Fox på andenpladsen.

Herning vandt for ottende gang i træk, da Odense Bulldogs blev slået hele 8-2, og dermed synes Odenses optur at være gået i stå.

Det var Odenses andet nederlag i træk i ligaen efter fire sejre i træk forinden.

Odense kom godt nok foran 1-0 i det femte minut ved Kristian Kragh, men så scorede Herning fire gange i træk i første periode, hvor Lasse S. Lassen stod for de tre af målene.

Dermed virkede det stort set afgjort inden anden periode, hvor Herning også kom på 5-1 og både 6-2 og 7-2, inden Lasse S. Lassen med sin fjerde scoring sørgede for slutresultatet.

Odense har fortsat 23 point i bunden.

Esbjerg Energy slog hjemme Herlev Eagles 5-2.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce