Annonce
Syddjurs

Fregattens liv tolket af 18 kunstnere

Jette Gejl i gang med at installere sit værk. Pr-foto
Sammenslutning af kunstnere ruller sig ud i Ebeltoft.

EBELTOFT: 18 kunstnere fortolker den gamle Fregatten Jylland og dens historie med en udstilling, som kan ses på fregatten i Ebeltoft til 20. oktober.

Det er Jylland på Jylland. Fregatten har inviteret kunstnersammenslutningen ’Jylland’ om bord, og 18 af sammenslutningens medlemmer har med stort engagement taget fat på en af perlerne i vores kulturarv og skabt 21 nye værker, som er installeret på skibet, på fregatpladsen og i museumshallen.

Kunstnerne byder på nye og aktuelle fortolkninger af fregattens dramatiske historie som krigsskib, sømandslivet om bord og den smukke skibskonstruktion.

- Værkerne supplerer de historiske fortællinger med nye visuelle ud- og indsigter, og kunst og kulturarv beriger hinanden, siger udstillingsleder Karen Louise Juhl Christensen.

Et mindre katalog omdeles gratis omdeles til gæsterne.

Udstillingen og kunstnerne

"Jylland på Jylland. Kunsten går ombord" Særudstilling på Fregatten Jylland. Kan ses til 20. oktober 2019

Deltagende kunstnere: Randi og Katrine, Henrik Menné, Milena Bonifacini, Marianne Hesselbjerg, Marianne Jørgensen, Leif Kath, Jette Gejl, Erland Knudssøn Madsen, Jesper Rasmussen, Kurt Tegtmeier, Eva Öhrling, Sophus Ejler Jepsen, Jacob Tækker, Anders Bonnesen, Lise Nørholm, Sonja Lillebæk Christensen og Mogens Gissel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce