Annonce
Sport

Fremad dukket i Kolding

Fremad-træner Claus Christiansens mandskab måtte kigge langt efter pointene i 0-3 nederlaget til Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen

Der manglede kølighed i boldomgangen, da Aarhus Fremad lørdag tabte 0-3 ude mod Kolding.

FODBOLD: Fremads flyvende forårsstart fik sig et lille dyk, da de stribede fra Nordbyen lørdag løb ind i et 0-3 nederlag på udebane mod Kolding. Allerede efter fem minutter måtte cheftræner Claus Christiansen vende sig og skue nedad udskiftningsbænken, da Mathias Valentin udgik med en skade, og det blev kun værre, da Christiansen igen ti minutter senere måtte hive Esben Lauridsen ud efter et sammenstød med en modstander.

- Det skabte uro på holdet, og vi var i forvejen hårdt ramt af skader og karantæner. Så vi skal være glade for, at Peter Ravn i målet stod en god kamp, ellers kunne det være endt meget værre, lød det fra Fremad-træneren.

Koldingenserne fandt vej til netmaskerne to gange inden pausen, og Aarhus Fremad var reelt aldrig i nærheden af pointene, mente Claus Christiansen.

- De var hurtigere i tanke end os, og så var vores boldomgang for dårlig. Vi fik en del omstillinger imod os, og der vidste vi, at de var gode. Med det hold vi stillede med, vidste vi, at vi skulle præstere godt, hvis der skulle point med derfra. Og det formåede vi slet ikke, sagde han.

Med nederlaget ligger Aarhus Fremad på niendepladsen i oprykningsspillet med 14 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce