Annonce
Sport

Fremad-fløj frygter alvorlig knæskade: - Jeg spiller aldrig nogensinde på kunstgræs igen

Mathias Jacobsen kom til Aarhus Fremad i vinter. Foto: Ole Nielsen.
Mathias Jacobsen var uheldig på kunstgræsset på Gentofte Sportspark.
Annonce

FODBOLD: Aarhus Fremad må mangle en af de offensive kræfter til lørdagens opgør mod BK Frem.

Kantspilleren Mathias Jacobsen har været stærkt spillende, siden han kom til Aarhus Fremad i vinter, men onsdag aften gik det galt i kampen mod Hellerup IK, hvor han fik en potentiel slem knæskade.

Han forsøgte en tackling på HIK's Mathias Mejer Knudsen, hvor benet rullede hen over bolden. HIK-spilleren vidste lynhurtigt, at skaden var slem og stoppede spillet, selvom det kunne have givet en god målchance til sjællænderne.

Mathias Jacobsen har været til ultralydsskanning torsdag aften, men der er endnu ikke kommet svar.  Knæet er stadig hævet, men ledbåndene er med garanti ikke revet over. Han venter på nuværende tidspunkt på at få en MR-skanning, hvor frygten hedder en menisk- og/eller en korsbåndsskade.

- Jeg er nødt til at være optimistisk, for der er intet, der er konkluderet endnu. Der er en chance for, at det bare er en slem forstuvning, og det håber jeg på. Men hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg bange for, at det er slemmere end det. Jeg forventer nok desværre det værste.

- Det er sgu et godt spørgsmål, hvad der egentlig skete. Jeg prøver at sætte mit højre ben i, og da jeg gør det, går mit ben ligesom den den ene vej og min krop den anden. Jeg har set den igen efterfølgende, og jeg har simpelthen ingen god forklaring. Men jeg hører, at det siger knæk, og dommeren siger, at han hørte det samme, siger Mathias Jacobsen.

Annonce

Skadesplaget talent

Netop skaderne har holdt 22-årige Jacobsen tilbage i sin udvikling. Som 17-årig fik han ellers debut for Fredericia, og han formåede at blive matchvinder i sin bare femte ligakamp for klubben. Men to slemme skader - et brækket ben og et brud i ryggen - har voldt problemer.

- Det er sjovt. I 2017 brækkede jeg benet ved at sidde fast i en kunstgræsbane i en soloulykke. Og jeg sagde for sjov til mine holdkammerater inden kampen mod HIK, at det var fedt, at man nu kunne rejse seks timer for at rive korsbåndet over. Jeg spiller aldrig nogensinde på kunstgræs igen, siger Mathias Jacobsen.


Jeg forventer nok desværre det værste.

Mathias Jacobsen, Aarhus Fremad-fløjspiller


Han spillede ellers en god kamp i den første time på banen mod Hellerup IK og var i øvrigt en af banens bedste, da Aarhus Fremad tidligere på foråret åbnede oprykningskampen op med hjemmesejren mod FC Helsingør.

Det ser umiddelbart ud til at blive Mathias Laursen, som tager over på Mathias Jacobsens position på højre fløj. Mathias Laursen blev indskiftet mod HIK og scorede to gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce