Annonce
Sport

Fremad kom på tavlen i svær udekamp

Morten Bundgaard og Aarhus Fremad fik sæsonens første point, da de spillede 1-1 i Pandrup med Jammerbugt FC. Foto: Ole Nielsen
Annonce

FODBOLD: Aarhus Fremad fik lørdag vasket lidt af den beskidte plet af sig, der satte sig efter 1-2-nederlaget til Dalum i premierekampen.

På udebane mod Jammerbugt FC fik århusianerne 1-1 efter at have været foran 1-0 ved Christian Nissen, der scorede for anden uge i træk. Kort inde i anden halvleg udlignede Zander Hyltoft.

- Det var en helt lige kamp. Vi havde et par gode chancer og det havde de også. Men det var en mandfolkeindsats fra vores side. Vi forsvarede os godt under pres, og i anden halvleg viste vi fint spil fremad banen. Hvis vi havde spillet ligesådan mod Dalum havde vi slået dem. Nu er vi videre i pokalen og vi er på tavlen i rækken. Det er den sværeste udekamp i sæsonen måske med undtagelse af Skive, så det er stærkt. Vi er stolte af præstationen, sagde Fremad-træner Morten Mølkjær oppe fra det nordjyske.

Aarhus Fremad har dermed ét point for to kampe i 2. division. Om en uge møder de Tarup-Paarup hjemme. bjerre

Annonce

Brabrand gik ikke i panik i Tønder

FODBOLD: Brabrand sikrede sig sæsonens første sejr, da Michael Kærgaard Pedersen med 20 minutter igen blev matchvinder på udebane mod FC Sydvest i Tønder.

- Kampen vippede længe. Vi spillede fint og havde egentlig chancer nok i første halvleg til at lukke det. Det fik vi ikke gjort, og så tænkte jeg faktisk, at spillerne ville panikke. Men det gjorde de ikke og det skal de have ros for. Sydvest spillede sig til to-tre chancer og det var ikke nødvendigt. Vi lavede nogle dumme fejl og det åbnede kampen op. Men vi kom herfra med tre point med et nyt hold, og det er fedt, sagde Brabrands cheftræner Tom Søjberg.

Brabrand har dermed fire point for de to første runder. I næste uger tager de imod Odder på hjemmebane. bjerre

Annonce

Odder fik sæsonens første sejr

FODBOLD: Odder har nu fire point i 2. division efter at østjyderne lørdag slog Kjellerup 3-1 på hjemmebane.

Kristian Skovbjerg bragte Odder foran i første halvleg inden Henrik Hykkelbjerg Jensen udlignede. Men det varede kun i tre minutter inden Mathias Laursen Christensen med en time igen bragte Odder foran 2-1. Med ti minutter igen lukkede Nikolaj Nielsen kampen.

Odder indtager fjerdepladsen og møder i næste uge Brabrand ude. bjerre

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce