Annonce
Sport

Fremad-kvaliteten dræbte bundhold

Aarhus Fremad kunne fejre endnu en sejr i 2. division, da Vejgaard blev besejret 3-0. Arkivfoto: Mads Dalegaard
I en lige kamp viste Aarhus Fremad skarpheden mod Vejgaard.

FODBOLD: Aarhus Fremad er stadig nummer 1 i 2. Divisions pulje 2. Lørdag tog de en sejr på hele 3-0 mod Aalborg-bundproppen fra Vejgaard.

Malthe Dahl Overgaard scorede efter 24 minutters spil efter en solotur, mens Mathias Laursen scorede de sidste to efter et indlæg og en lang aflevering.

- Det var en meget seværdig 2. Divisionskamp med chancer i begge ender. Vejgaard bider flot fra sig, og de fortjente ikke en snitter på 3-0. Det var vores kvalitet, der gjorde, at vi sparkede vores chancer ind.

- I starten af anden halvleg bliver vi presset af Vejgaard, og det gør, at vi blev nødt til at justere taktisk efter 14 minutter af anden halvleg. Derefter får vi bedre styr på dem. Vi var skarpe, men det var ikke champagnefodbold på nogen måde, siger Aarhus Fremads cheftræner Morten Mølkjær.

Han kan dermed gå på weekend med visheden om, at Aarhus Fremad fører pulje 2, mens de også er á point med FC Helsingør fra pulje 1, hvilket er vigtigt, da man tager alle point fra puljespillet med i oprykningsspillet efter påske. Nordsjællænderne spiller dog først søndag mod Holbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Oversavede jagtgeværer og skarpladt revolver: Ny varetægtsfængsling i sagen

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce