Annonce
Sport

Fremad sender striker til Middelfart

Frederik Høgh kunne juble i fredagens kamp mod Ringkøbing, hvor han scorede til slutresultatet 4-0. Det skulle samtidig blive hans sidste kamp. Arkivfoto: Ole Nielsen
Han nåede at score 19 gange for klubben.
Annonce

FODBOLD: Fredag aften scorede Frederik Høgh blot to minutter efter, han kom på banen mod Ringkøbing.

Det skulle vise sig at blive hans sidste mål for denne gang i den sort-gulstribede trøje.

På den sidste dag i transfervinduet har Middelfart Boldklub præsenteret angriberen, som har fået en kontrakt, der løber sæsonen ud.

- De seneste dage er det gået rigtigt stærkt i forhold til mit klubskifte, men jeg er rigtig glad for, at det faldt på plads kort inden deadline. Jeg kender Middelfart Boldklub og en lang række af spillerne fra tidligere, så det var næsten som at komme hjem, da jeg mødte ind til træning mandag, siger Frederik Høgh til Middelfarts hjemmeside.

I alt nåede den fysisk stærke angriber at score 19 gange for Aarhus Fremad. Tidligere har han spillet et halvt år i Middelfart.

- Frederik har udviklet sig markant, siden han sidst var i Middelfart, og vi ser frem til, at han atter skal iføre sig Middelfart-trøjen og være med til at sikre masser af point til klubben, siger Middelfarts sportschef Søren Godskesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce