Annonce
Sport

Fremad sender striker til Middelfart

Frederik Høgh kunne juble i fredagens kamp mod Ringkøbing, hvor han scorede til slutresultatet 4-0. Det skulle samtidig blive hans sidste kamp. Arkivfoto: Ole Nielsen
Han nåede at score 19 gange for klubben.

FODBOLD: Fredag aften scorede Frederik Høgh blot to minutter efter, han kom på banen mod Ringkøbing.

Det skulle vise sig at blive hans sidste mål for denne gang i den sort-gulstribede trøje.

På den sidste dag i transfervinduet har Middelfart Boldklub præsenteret angriberen, som har fået en kontrakt, der løber sæsonen ud.

- De seneste dage er det gået rigtigt stærkt i forhold til mit klubskifte, men jeg er rigtig glad for, at det faldt på plads kort inden deadline. Jeg kender Middelfart Boldklub og en lang række af spillerne fra tidligere, så det var næsten som at komme hjem, da jeg mødte ind til træning mandag, siger Frederik Høgh til Middelfarts hjemmeside.

I alt nåede den fysisk stærke angriber at score 19 gange for Aarhus Fremad. Tidligere har han spillet et halvt år i Middelfart.

- Frederik har udviklet sig markant, siden han sidst var i Middelfart, og vi ser frem til, at han atter skal iføre sig Middelfart-trøjen og være med til at sikre masser af point til klubben, siger Middelfarts sportschef Søren Godskesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Biografgængere undrer sig over manglende evakuering: Men det var helt efter bogen, forklarer centerchef

AGF

AGF gik mål-amok i Farum

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Annonce