Annonce
Sport

Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Christian Nissen skiftede i sommer til Aarhus Fremad. Han har allerede været en succes og scoret tre mål i sine første tre divisionskampe. Foto: Ole Nielsen

Christian Nissen skiftede i sommer til Aarhus Fremad. Angriberen har indtil videre været en stor gevinst for de sort og gulstribede og det skyldes nok, at han trives i klubben.

FODBOLD: Aarhus Fremads nye angriber var henover sommeren til prøvetræninger i både Bulgarien og Norge. Christian Nissen hedder han, er skiftet fra Ringkøbing til Fremad - på trods af, at han havde tilbud, der var bedre økonomisk.

Men for den omtrent to meter høje angriber, er det vigtigste, at han er det rigtige sted. Tidligere spillede han i FC Fredericia, og der gik det ikke så godt, som han kunne ønske. Spillede var måske også så meget sagt, for det meste af tiden sad han på bænken, og det drænede ham for motivation.

- Det er vigtigt for mig, at jeg trives, for så ved jeg, at jeg er bedre på en fodboldbane. Nu har jeg været i Ringkøbing i halvandet år, og inden da sad jeg på bænken i rigtig lang tid i Fredericia. Det synes jeg var røvsurt for at sige det lige ud. Så kom jeg til Ringkøbing og jeg begyndte at spille fast og have en betydning, siger Christian Nissen

- Der fik jeg en fornemmelse af, hvad det betyder for mig at have det godt på og uden for banen, for det smitter af på mine præstationer på banen, uddyber han.

Onsdagens lokale 2. divisionskampeAarhus Fremad møder Odder på Riisvangen Stadion 18.00

Brabrand møder Kjellerup på Bjergets Idrætsanlæg 18.00

Der er mål når det er sjovt

Og noget tyder på, at angriberen, der i den seneste sæson scorede 13 mål i 24 kampe for Ringkøbing i 2. division, har fundet sig godt til rette på Riisvangen. I de første tre divisionskampe for sin nye klub har han scoret tre gange. Han er selv glad for at arbejde sammen med træneren, Morten Mølkjær.

- Det handler om, at jeg skal kunne se mig selv i det. Første gang jeg talte med Morten (Mølkjær, red.) var det meningen, at vi bare skulle tale en times tid, men det endte med at tage en halv eftermiddag, fordi der var så mange ting, der tiltalte mig ved det, og så faldt vi bare i snak og det var meget interessant, siger han.

- Det var sådan noget, der bekræftede mig i, at det var det rigtige at vælge Aarhus Fremad, uddyber han.

Annonce

Boldspillende tank

Morten Mølkjær er også rigtig glad for, at det er lykkes klubben at lokke Christian Nissen til.

- Han gjorde et stort indtryk allerede, da jeg så ham spille i Ringkøbing første gang. Han kan godt bare ligne sådan en stor tank centerforward, men der er altså noget bold i ham, siger Morten Mølkjær.

Men træneren roser ham også for hans kvaliteter rundt om det rent fodboldtekniske. Ifølge Morten Mølkjær har han masser af karakter og vindermentalitet. Han stiller store krav til medspillere og sig selv.

Men hvis man spørger ham, hvad han gerne vil med sin fodbold, får man et svar som rigtig mange andre fodboldspillere nok ville give.

- Nu kommer der et rigtigt klichesvar. Jeg vil gerne drive det så vidt som muligt, og det er jo selvfølgelig at spille på så højt et niveau som muligt. Jeg spiller ikke fodbold for at skulle være rig af det, men det ville da være fedt at kunne komme til at leve af det igen. Og ellers så er det at komme så tæt på det som muligt, siger Christian Nissen.

- Jeg spiller fodbold, fordi det simpelthen er megasjovt.

Onsdag aften møder Christian Nissen og Aarhus Fremad Odder på Riisvangen.

Annonce
Østjylland For abonnenter

Efter 71 år uden hovedbygning: Godsejer vil genopføre Rathlousdal ved Odder

Danmark

Tirsdagens coronatal: Tre døde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Tre personer kæntret i jolle ved Samsø - Både Molslinjen og Samsøfærgen er sejlet til undsætning

AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Aarhus

Aarhusregionens kulturinstitutioner udvalgt: Million-indsprøjtning skal kick-starte vigtigt erhverv

AGF

Svensker trænede tirsdag med AGF for første gang: - Han kan spille kampe lige med det samme

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Rindom sætter OL-guldkurs efter seks sejladser

Aarhus

Se video: Voldsomme oversvømmelser omkring Aarhus

Indland

Optag på uddannelser: Så mange får deres førsteprioritet

Alarm 112

Kørt på skadestuen: 62-årig mand i kørestol blev påkørt af personbil

Aarhus For abonnenter

Se her, Aarhus: I Odder findes det gode eksempel på et godt liv som voksen-handicappet

Alarm 112

Kæledyr bliver smidt ud i naturen: Stigning i dumping af dyr efter corona

Annonce