Annonce
Erhverv

Fremadstormende Aarhus-virksomhed får løve med om bord

Jan Dal Lehrmann(tv) var ikke i tvivl om, at han skulle med på det væksteventyr, som århusianske A-View satte i gang for to år siden. Her ses han sammen med A-Views stifter og direktør Jakob Bording Andersen (th) og Sarah Kolster Josephsen. Foto: Simon Østergaard
Modevirksomheden A-View har på bare to år skabt sig en millionforretning. En udvikling, der har fået investor Jan Dal Lehrmann fra tv-programmet 'Løvens hule' til at købe sig ind i virksomheden.

AARHUS: Torsdag aften fik Aarhus-virksomheden A-View gjort et stærkt indtryk på de fem erhvervsfolk i tv-programmet 'Løvens hule'. Det lokale modefirma har på kort tid skabt en millionforretning med salg til flere lande.

En udvikling, der gjorde så stort et indtryk, at investor Jan Dal Lehrmann sikrede sig 12 procent af virksomheden for en million kroner.

Stifteren af A-View, Jakob Bording Andersen, har på to år skabt det lokale tøjmærke med 17 millioner i omsætning. Virksomheden er på kort tid blevet kendt for sin evne til at producere små kollektioner, som bliver fornyet otte gange om året. De små produktioner betyder, at kollektionerne ofte bliver udsolgt på kort tid. Tøjet sælges både online og engros til butikker herhjemme og via agenturer i Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien og Polen.

Med Jan Dal Lehrmann ombord er det ambitionen, at der skal sættes endnu mere fart på salget herhjemme og i udlandet.

- Jakob Bording Andersen har med en årelang erfaring fra modeindustrien bevist, at han kender gamet og er en særdeles dygtig købmand. Det er på bare to år blevet en rigtig god forretning, og jeg føler mig overbevist om, at vi kun lige har set begyndelsen på et nyt internationalt væksteventyr. Den rejse vil jeg gerne være med på, og derfor ser jeg frem til at byde ind med alle de kompetencer, jeg har samlet omkring e-commerce og international skalering, siger Jan Dal Lehrmann, Lehrmann Ventures.

Annonce

Attraktiv samarbejdspartner

Stifter og administrerende direktør i A-View, Jakob Bording Andersen, glæder sig til at kunne nyde godt af de kompetencer, som den nye investor bringer til virksomheden.

- Vi er kendetegnet ved et meget stort drive og vil gerne være et modehus, der hele tiden fornyr sig og følger med strømningerne. Derfor producerer vi kun små kollektioner, der til gengæld hele tiden er aktuelle, og det kan vi se, at både privatkunder og retail i den grad er i markedet efter. Vi kræver heller ikke nær så store indkøb af de butikker, vi handler med, og det har også gjort os til en attraktiv samarbejdspartner. Nu handler det om at udnytte Jan Dal Lehrmanns kompetencer til at få bredt vores brand endnu mere ud og opretholde væksten, så vi realiserer vores drøm om at skabe det næste store danske modebrand, siger Jakob Bording Andersen.


Vi er kendetegnet ved et meget stort drive og vil gerne være et modehus, der hele tiden fornyr sig og følger med strømningerne. Derfor producerer vi kun små kollektioner, der til gengæld hele tiden er aktuelle

Jakob Bording Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce