Annonce
AGF

Fremgang for skadede AGF-profiler: Cheftræner er fortrøstningsfuld

Mustapha Bundu blev skadet mod FC Nordsjælland og har misset de to seneste kampe.
Niklas Backman, Mustafa Amini og Mustapha Bundu har været ukampdygtige i de seneste kampe, men David Nielsen tror på, at et par af profilerne kan blive klar til FCK-kampen søndag.
Annonce

FODBOLD: Mustafa Amini og Niklas Backman har misset de seneste tre kampe i Superligaen på grund af skader, Mustapha Bundu de seneste to grundet den fiberskade, sierraleoneren pådrog sig mod FC Nordsjælland.

Torsdag var sidstnævnte med holdkammeraterne ude på træningsbanen, hvor han dog primært trænede for sig selv sammen med en fysioterapeut, mens Amini var i styrkerummet og først kom ud på græsset for lunte lidt rundt for sig selv i den afsluttende del af træningen.

Niklas Backman var ikke at se i det fine solskinsvejr, og ligner umiddelbart den af de tre AGF-profiler, der er længst fra at komme i aktion igen i indeværende sæson.

Er der mulighed for, at en eller flere af dem bliver klar til søndagens opgør mod FC København?

- Ja, det tror jeg. Der er stadigvæk nogle dage til kampen, så jeg er fortrøstningsfuld. I hvert fald i forhold til et par stykker af dem. Det går den rigtige vej, lyder det fra cheftræner David Nielsen.

AGF spillede sidste fredag mod AaB, så efter et yderst komprimeret genstarts-program, har der været lidt luft i kalenderen.

Og det har gjort noget godt for de skadede spillere?

- Ja, det er der ingen tvivl om. Det er det positive ved, at der har været lidt mere tid at gøre med, for det har gjort, at vi har fået spillerne ind i nogle gode forløb i forhold til skaderne, kommer det fra Nielsen.


Der er stadigvæk nogle dage til kampen, så jeg er fortrøstningsfuld. I hvert fald i forhold til et par stykker af dem. Det går den rigtige vej,

David Nielsen, AGF-cheftræner


- De får allesammen lidt ekstra tid nu til at komme sig hver især, så vi kan få dem så tæt på som overhovedet muligt. Nu må vi se, hvordan de har det de næste par dage, men det ser fornuftigt ud, siger AGF-træneren.

AGF møder FC København på Ceres Park søndag aften klokken 20.00, hvor klubben satser på at kunne åbne op for omkring 9.000 tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce