Annonce
Kultur

Friheden laver justering efter stor Dickow-sceneåbning: Her er, hvad der skal forbedres

Stiften mødte Henrik Ragborg Olesen, Tivoli Friheden-direktør, før Fed Fredag-koncerten begyndte. Her kiggede han lettet og glad rundt på de ølbærende gæster. Foto: Jens Thaysen
Åbningen af Tivoli Frihedens nye scene gik efter planen, men blev alligevel mødt af konstruktiv kritik fra publikum. Den kritik vil tivoli-direktøren gerne justere ud fra.

AARHUS: - Vi var noget nær lykkelige, da vi var gennem fredag aften. Det hele gik som håbet. Koncertforløbet, antallet af gæster, ingen ballade.

Det er en lettet Tivoli Friheden-direktør, Henrik Ragborg Olesen, der beskriver aftenen 6. maj, hvor 9.000 koncertbesøgende valgte at lægge vejen forbi Fed Fredag, Tina Dickow og åbningen af den nye scene.

Trods den gode start har han og tivolis personale efterfølgende modtaget et par enkelte kritikpunkter omkring sceneområdet.

Annonce

- Flere har nævnt, at skærmene på hver side af scenen står lidt lavt. Det er ikke alle steder, hvorfra man kan se dem, forklarer Henrik Ragborg Olesen og tilføjer:

- Vi har også fået henvendelser om, at baren i midten fyldte for meget. At den både tager for mange gode ståpladser og blokerer udsynet til scenen. Selvfølgelig er der nogle småsvipsere, vi skal have styr på.

Kan flyttes med kran

Styr på det lover han at få. I hvert fald hvad angår skærmene.

- Til de kommende koncerter (13. og 20. maj, red.) arbejder vi på at få de to skærme hævet, så deres placering ikke er et problem længere, afslører direktøren.

Selvfølgelig er der nogle småsvipsere, vi skal have styr på.

Henrik Ragborg Olesen, direktør for Tivoli Friheden

Men lige så hurtigt vil det ikke gå med baren.

Dronebilledet her viser den fyldte sceneplads til Fed Fredag-åbningen, men der ville formentlig være flere gode publikumpladser, hvis baren bag den grønne firkant (som ikke kan flyttes, da lyd og lys bl.a. styres herfra) bliver flyttet. Det kan den heldigvis, hvis det bliver nødvendigt. Foto: Jens Thaysen

- Vi har lavet baren sådan, at den faktisk kan flyttes med kran. Men det vil vi formentlig først gøre, hvis vi oplever, at der begynder at mangle plads til tilskuerne.

Annonce

Næste deadline

Lige nu kigger Henrik Ragborg Olesen mere efter at få resten af scenebyggeriet færdigt.

- Ja, nu nåede vi heldigvis Fed Fredag-åbningen, så nu bliver restauranterne vores næste vigtige deadline. De skulle gerne stå færdige ved udgangen af maj, fortæller han.

Den nye scene får to restauranter "i kulissen", altså bag i scenebygningen. Den ene bliver en familierestaurant, mens den anden vil være mere eksklusiv. Begge giver dog gæsterne udsigt ud til bøgeskoven.

Oven over restauranterne kommer Tivoli Friheden til at have kontorlokaler.

Da Stiften var forbi én af restauranterne onsdag 4. maj, manglede der stadig meget arbejde før alt er på plads. Men de kommer til at stå klar i løbet af maj. Foto: Jens Thaysen


Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Få det fulde overblik over Viby-sagen: Derfor endte drabsmand med 12 års fængsel for at stikke sin eks-hustru ihjel

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

50 år som dronning: Jubilæum fejres med to ture i karet, hyldest på Rådhusets balkon og folkefest i Mindeparken

Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Debat

David Nielsen betalte prisen: Og nu er løsningen på AGF's krise åbenbart et seminar

Aarhus For abonnenter

Aarhus var i akut mangel på stemmetællere: Så fandt kommunen en løsning

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Alarm 112

Så faldt dommen i Viby-knivstikkeri: Der var tale om drab - og straffen kunne have været højere

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

Kultur

Fejring i Mindeparken: Kæmpestort børnekor synger for Dronningen

Alarm 112

Fireårig datter ville gerne se sin mor: - Storebror måtte forklare, at far havde stukket hende ned, og at de ikke ville se mor igen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Byudvikling

Aarhus Havn er årsag til 17.000 job: Sådan er havnen kommet frem til tallet

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Annonce