Annonce
Østjylland

Friplejehjem søger frivillige

Lederen af Randers Friplejehjem, Birte Stræde Simonsen, har taget imod de første 13 af stedets ialt 24 beboere, og nu skal der gang i aktiviteter for hjemmets beboere. Foto: Jacob Lerche Fotografi
Friplejehjemmet vil gerne have frivillige til at hjælpe med at arrangere aktiviteter for hjemmets beboere.

Randers: For en måneds tid siden flyttede de første 13 beboere ind på det nyopførte Randers Friplejehjem, og nu er man på stedet ved at have fundet ind i en hverdag, hvor der også er plads til at sætte gang i aktiviteter for beboerne.

Det håber kredsen bag Friplejehjemmet, at man kan involvere frivillige kræfter i.

- Derfor arrangerer vi en informations-eftermiddag for frivillige omkring aktiviteter på Randers Friplejehjem mandag 16. september klokken 14.30 – 16.00, fortæller Friplejehjemmets leder, Birte Stræde Simonsen.

Støtteforeningen bag Friplejehjemmet inviterer alle, som gerne vil være med til aktivt at bidrage til de aktiviteter, der søges gennemført på Randers Friplejehjem.

- Eftermiddagen er for dig, som allerede har udfyldt og indsendt et frivilligheds-skema, og for dig, som bare gerne vil høre mere om det at være frivillig her på Randers Friplejehjem, fortæller Birte Simonsen.

Under mødet vil hun orientere om det at være frivillig, om gensidige forventninger og om, hvad der videre skal ske, hvis man vælger at være aktivt støttemedlem.

Tilmelding til eftermiddagen skal ske til formand Karin Palmqvist, der er formand for friplejehjemmets støtteforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politiet beder om hjælp: Forsvundet kvinde er ikke er set siden 8. januar

Annonce