Annonce
Sport

Frisk fra fad i Aarhus United: Randers HH præsenterer ny formand

Carsten Reinholdt Andersen lægger op til, at der på sigt kan etableres et seniorhold i Randers HH igen, ligesom han åbner for samarbejde med eliteklubber fra andre idrætsgrene. Foto: Annelene Petersen
Carsten Reinholdt Andersen, som de seneste fire år har været involveret i opbygningen af Aarhus United, bliver ny formand i Randers HH.
Annonce

Håndbold: Randers HH har taget endnu et skridt i arbejdet med at opbygge en slagkraftig organisation. Den randrusianske eliteoverbygning, der tæller drengehåndbold på U17- og U19-niveau, har udpeget Carsten Reinholdt Andersen som ny formand.

Den 57-årige randrusianer stoppede lige inden nytår i dameligaklubben Aarhus United, som han de seneste fire år har været med til at bygge op på resterne af det hedengangne SK Aarhus.

Her var han i den første tid projektdirektør, men gled senere over i en rolle som bestyrelsesmedlem. Efter at Aarhus United i efteråret har overstået en vellykket redningsaktion, har han følt, at det nu var et naturligt tidspunkt for ham at stoppe.

I stedet er han klar til at kaste sin energi ind i Randers HH, hvor han skal være med til at videreudvikle et projekt, som er kommet flot fra start i asken af det gamle Randers HH-projekt, der sluttede med en konkurs i foråret 2020.

Annonce

Den rigtige profil

I den periode har Randers HH hentet en million kroner i sponsorindtægter, og nu håber man med tilknytningen af Carsten Reinholdt Andersen at løfte projektet yderligere.

- Carsten Reinholdt Andersen har den helt rigtige profil. Han har i Aarhus United været med til at bygge en organisation op fra bunden, han har en solid erhvervserfaring og er selv tidligere håndboldspiller med mange divisionskampe for Randers Freja tilbage i 80erne og 90erne. Han passer perfekt ind i forhold til såvel den sportslige som den kommercielle strategi, siger kommunikationsansvarlig i Randers HH, Christian Møller.


Det vil være naturligt med et samarbejde med kvindehåndbolden. Men det kan også være et samarbejde med basketball, fodbold eller andre idrætsgrene.

Carsten Reinholdt Andersen


Annonce

Fremtid med seniorhold

Carsten Reinholdt Andersen er bosiddende med familien i Randers.

- Men jeg har i hele min karriere arbejdet uden for Randers. Derfor vil jeg gerne skabe mig et større erhvervsnetværk her og ikke mindst bidrage og give noget igen til min hjemby. Det er jeg sikker på, at jeg får mulighed for igennem arbejdet i Randers HH, som allerede har et fantastisk setup. Jeg tror på, at jeg med min erhvervs- og ledelseserfaring kan være med til at styrke klubben omkring struktur, ledelse og strategi, siger han.

- Rent sportsligt er det mit store ønske, at vi får samlet håndbolden endnu mere. Vi skal fortsat have et stærkt samarbejde med vores moderklubber, men vi skal også være det naturlige valg, hvis man er ung spiller fra Djursland, Hadsten eller Hobro. Vi skal gerne have flere samarbejdsklubber. Kan vi udvikle fødekæden yderligere, tror jeg også på, at vi på sigt kan få koblet et seniorhold på, så de unge har noget at sigte efter, tilføjer Carsten Reinholdt Andersen.

Tidshorisonten for et seniorhold under Randers HH-paraplyen, tør han ikke spå om endnu.

Annonce

Bredt samarbejde

Men han lægger til gengæld ikke skjul på, at man bør kigge mod samarbejde med andre eliteklubber.

- Det vil være naturligt med et samarbejde med kvindehåndbolden. Men det kan også være et samarbejde med basketball, fodbold eller andre idrætsgrene. Det er jeg overbevist om, bliver nødvendigt i en by som Randers set ud fra både et kommercielt og elitært synspunkt, siger Carsten Reinholdt Andersen.

Han har ledelseserfaring fra virksomheder som Bog & Ide, Redoffice og senest Hedeselskabet, hvor han stoppede i sommer, da den afdeling, han var en del af, blev lukket. Derfor er han i øjeblikket jobsøgende, mens han desuden bestrider et par bestyrelsesposter.

Carsten Reinholdt Andersen starter som formand i Randers HH 1. februar.

Moderklubberne bag Randers HH er Hornbæk SF, Randers KFUM, Randers Freja og Dronningborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-slutfløjts-podcast: Var der rødt kort? Gu VAR der ej

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

AGF

David Nielsen om AGF-udvisning: - Det er helt grundlæggende forkert

AGF

Lynudvisning blev dyr for AGF: Taber for anden gang til FC Nordsjælland

Annonce