Annoncørbetalt indhold

Frisk frugt leveret direkte til dit firma

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Byd de gode vaner velkommen med sund og lækker frugt til medarbejderne

Det kan være svært at holde sig til den sunde livsstil i løbet af arbejdsdagen, som byder på mange møder, telefonopkald og bunker af e-mails. Det forstår vi hos FrugtKurven, og derfor har vi et stort udvalg af lækre og sunde Frugtkurve og Frugtkasser, som kan være med til at opretholde de sunde vaner på kontoret.

Annonce


Firmafrugt af høj kvalitet

Hos FrugtKurven er vi vilde med frugt, og vi håber at du også kan blive det! Vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser er fyldt med lækker og frisk frugt, som bare venter på at blive kørt ud til jeres firma. Vores store udvalg byder på forskellige slags Frugtkurve og Frugtkasser, som fås i forskellige størrelser. Er I et lille eller et stort firma, så klarer vi jeres frugtlevering uanset hvad! Gå på opdagelse i vores sortiment af lækre Frugtkurve og Frugtkasser, og find præcis de frugtordninger som vil passe perfekt til jeres firma og jeres medarbejdere. Vores frugt er selvfølgelig af den allerhøjeste kvalitet, og du kan finde præcis den slags frugt du har lyst til – vi har både æbler, bananer, pærer og mere eksotisk frugt.


FrugtKurven er din landsdækkende frugtleverandør

Vi er stolte af at kunne sige at vi leverer frugt og grønt til glade arbejdspladser i hele Danmark, blandt andet i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Vores populære Frugtkurve og Frugtkasser fra FrugtKurven er et yndet personalegode i mange virksomheder. Det er en god og sund måde at sørge godt for sine medarbejdere på, og samtidig er det en fantastisk måde at sørge for et stabilt blodsukker på. Med lange dage på kontoret kan man hurtigt gå sukkerkold, men hvis der står en lækker frugtkurv til mødet, så er der større chance for at man kan koncentrere sig bedre og yde sit bedste. Vi tror på at frisk frugt er med til at opretholde en sund livsstil, og vi vil gerne hjælpe dig med at sørge for dine medarbejdere.


Sunde snacks og Snackgrønt

Ud over vores lækre Frugtkurve og Frugtkasser, så har vi også et stort udvalg af sunde snacks samt Snackgrønt. I vores brede sortiment kan du blandt andet finde nøddeblandinger, tørret frugt, daddelkugler fra Cocohagen og Frugtmuffins – lige til at stille på kontoret og skabe glæde og begejstring hos medarbejderne. Skulle der være nogle medarbejdere der er nødsaget til at arbejde hjemmefra, så har vi som noget nyt Frugt til hjemmekontoret, som er en Frugtkasse fyldt med lækker frugt og sunde snacks. Frugt til hjemmekontoret fås både med økologisk eller konventionel frugt – så er der noget for enhver smag. Skab glæde hos de medarbejdere som arbejder hjemmefra, og send dem en sund hilsen!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.