Annonce
Aarhus

Frisk luft - men med afstand

Folk var gode til at holde afstand til hinanden på stranden i Risskov søndag eftermiddag. Foto: Jens Thaysen
Vi passer på hinanden og holder afstand så godt vi kan, også når trangen til frisk luft og en gåtur på stranden melder sig.
Annonce

AARHUS: Frisk luft er sundt og godt, og en gåtur kan for en stund aflede tankerne fra det, mange af os tænker på hele tiden; coronavirus, sygdom, epidemi og død.

På stranden i Risskov var det søndag tydeligt, at en del århusianere var blevet trætte af at sidde derhjemme og spritte hænderne af.

Statsministeren og sundhedsmyndighederne opfordrer til, at man også udendørs holder afstand til hinanden.

På stranden var det tydeligt, at de fleste forstår budskabet. Man gik med afstand, og overholdt princippet om at holde til højre, så den nordgående trafik presses ned i vandkanden, mens folk der gik den modsatte vej, måtte op i det løse sand, hvor det er vanskeligere at gå.

De, der insisterede på retten til at bryde den uskrevne regel, og gik i den “forkerte” side mødtes med let bebrejdende blikke fra de passerende, der demonstrativt gik i en stor bue udenom smitterisikoen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Få overblikket: Bedre forhold for børn og ældre med bredt budgetforlig i byrådet

Aarhus

Se politiet i vanvittig jagt gennem Aarhus: Motorcyklist blæste på fartgrænserne, kørte over for rødt og på fortov og cykelstier

Aarhus For abonnenter

Uventet drejning i bandesag: Tiltalt i kidnapningssag mødtes med nu afdød rapper

Annonce