Annonce
Aarhus

Friture er bandlyst: Ny café rykker ind i Bruuns Galleri med sund mad

En café uden friture i køkkenet, men sund og billigt mad er klar til at indtage Bruuns Galleri.
Annonce

AARHUS: En ny cafekæde til det prisbevidste publikum er på vej til Bruuns Galleri.

Lige nu er lokalerne ved at blive pudset af og inventaret rykker snart ind, så Café Fry fra 1. oktober kan slå dørene op i det århusianske storcenter på 1. sal ud mod Jægergårdsgade.

Café Fry er en kæde, der startede for 20 år siden i Herning, og som nu tæller to caféer i hjembyen, en i Viborg, en i Randers og altså snart en i Aarhus.

- Aarhus er en stor by med et stort potentiale. Vi har mange gæster i Herning, som spørger til, hvornår vi åbner i Aarhus. Så vi er spændt og glæder os til at åbne op, lyder det fra Ali Poyraz, der ejer Café Fry.

Ejeren fortæller, at det var Bruuns Galleri, der rettede henvendelse, fordi Café Frys andre caféer alle ligger i storcentre.

Konceptet i cafékæden er sunde retter til gode priser. Derudover er friturestegning bandlyst, og man har derfor ingen friture i køkkenet.

- Alt bliver i stedet ovnbagt, fortæller Ali Poyraz.

Cafeén byder hver dag på brunch fra 10-13 med salater, sandwiches, pastaretter, burgere, steaks, desserter og meget andet.

Café Fry holder fra 1. oktober åbent mandag-lørdag fra 10-22 og søndag fra 10-21, hvor køkkenet hver aften lukker en time før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce