Annonce
Østjylland

Frode Laursen hædret med grøn pris

Juryformand Connie Hedegaard, Frode Laursens koncerndirektør Thomas Corneliussen og Formand for ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport, Christian S. Madsen. Foto: IDT
Især virksomhedens inddragelse af medarbejderne imponerede dommerne.

RANDERS: Transport og logistik-virksomheden Frode Laursen har fået tildelt årets Danish Transport Award for sin grønne omstilling.

- Selvom vi stod med et stærkt felt af seks nominerede, så var vi aldrig i tvivl om, at vinderen skulle være Frode Laursen. I har meget i gang og gør rigtig meget for at inddrage medarbejderne.

Sådan lyder det bl.a. i begrundelsen for prisen fra juryformand Connie Hedegaard, der sammen med formanden for ITD, Christian S Madsen, overrakte den grønne pris til Frode Laursens koncerndirektør, Thomas Corneliussen.

Annonce

- Vi er utrolige glade og stolte over at have fået denne pris. Det er jo en stor anerkendelse, som skal gives videre til vores medarbejdere. Sådan en indsats kan ikke drives, uden de er med, siger Thomas Corneliussen.


Vi har i løbet af 2020 sat de gode ideer i system, så medarbejdernes CSR-forslag bliver indsamlet og givet videre til en CSR-gruppe. Vi vil nu kigge på, hvordan vi i endnu højere grad ved hjælp af arrangementer og konkurrencer kan involvere medarbejderne i CSR-arbejdet

Thomas Corneliussen


Kun lige begyndt

Frode Laursen får bl.a. prisen for sit arbejde med optimering af kørestil, sine klimavenlige vaskehaller, investeringer i nyt og mere miljøvenligt materiel og fokus på en effektiv affaldssortering. Fokus- og indsatsområder der ikke alene forsættes, men også udbygges:

- Vi er kun lige begyndt. Jeg er ikke i tvivl om, at vi i de kommende år sammen med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil komme endnu længere i vores arbejde, siger Thomas Corneliussen.

Chaufførerne har været med til at optimere deres kørestil, og det har medvirket til, at Frode Laursen har fået en pris for bæredygtighed. Foto: Martin Gravgaard
Annonce

Medarbejderinvolvering

Ud over hæderen kommer Danish Transport Award med en check på 50.000 kroner, som Frode Laursen vil bruge til at understøtte de gode ideer fra medarbejderne.

- Vi har i løbet af 2020 sat de gode ideer i system, så medarbejdernes CSR-forslag bliver indsamlet og givet videre til en CSR-gruppe. Vi vil nu kigge på, hvordan vi i endnu højere grad ved hjælp af arrangementer og konkurrencer kan involvere medarbejderne i CSR-arbejdet.

Alle ansatte har deltaget i arbejdet med at komme med CSR-forslag, og den del af arbejdet vil vognmandsfirmaet arbejde mere med. Foto: Martin Gravgaard

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce