Annonce
Navne

Frontløberne får nyt ledelsesteam

Stine Skjødt Mygind (tv.) og Julie Melgaard Smidt er det nye ledelsesteam hos Frontløberne i Jægergårdsgade i Aarhus. Pressefoto

29-årige Julie Melgaard Smidt og 30-årige Stine Skjødt Mygind tiltræder 1. september som nyt ledelsesteam for Frontløberne, da nuværende leder Torben Vinter har valgt at søge nye udfordringer.

Julie Melgaard Smidt og Stine Skjødt Mygind har de seneste år været ansat ved Frontløberne og har været med til at udforme og realisere Frontløbernes nye platform på Sydhavnen, Aarhus, og dertilhørende strategi om at styrke arbejdet med at engagere unge i byens kulturliv.

De har begge en baggrund som aktive i det århusianske kreative vækstlag, herunder blandt andet som medstiftere af henholdsvis VINK Aarhus og kuratorfællesskabet Rendezvous, og nu skal de to stå i spidsen for at skabe rammerne for nye generationer af unge kulturskabere og udvikle nye strategiske projekter for Frontløberne.

Julie Melgaard Smidt er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har studeret på KaosPilot i Aarhus. Stine Skjødt Mygind er uddannet cand.mag. i kunsthistorie fra Aarhus Universitet.

Torben Vinter har gennem de seneste to et halvt år stået i spidsen for flere nye tiltag, blandt andet Rethink Activism, Folkefestivalen og Sydhavns Festival, projektlederforløbet FART PÅ! og Akademiet for Samfundsengagerede Unge.

Der vil være overdragelsesreception fredag 30. august hos Frontløberne på Jægergårdsgade 154C.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce