Annonce
Debat

Frustrationer i vaccinationskøen: Hvorfor skal man vente i timevis til ingen nytte?

"Hvorfor skal man sidde og vente i en time for at koble sig på med nemID, og efterfølgende er der ingen vaccinationssteder koblet på listen i Aarhus, og i alle andre byer i Jylland er alle datoer booket/ingen tider til rådighed før sidst i april", skriver Stig Vendelin. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

DEBAT: Hej Region Midtjylland og Aarhus Kommune, ja, så får jeg brev om, at jeg skal vaccineres og skal gå ind med nemID på vaccine.dk. Det gør jeg så og følger punktligt proceduren. Men når jeg kommer til bestilling af tid på valg af vaccinationssted, kommer der overhovedet ingen steder op i Aarhus, hvor jeg bor. Og der skulle jo dukke det nærmeste sted op, står der på siden. I stedet kan jeg vælge forskellige byer rundt omkring i hele Jylland.

Jeg prøver en af disse byer og opdager ved booking, at alle dage/tider er brugt. Og det gælder helt frem til slutningen af april.

Jeg tænker, at jeg må ringe til opgivet telefonnummer, da det ikke kan være rigtigt, at ingen vaccinationssteder i Aarhus kommer frem på listen, og alle andre steder i Jylland er alt booket, og der er ingen tider at få helt frem til slutningen af april, og ingen dage er frigivet før slut-april i diverse byer i Jylland.

Annonce


Hvorfor skal man sidde og vente i en time for at koble sig på med nemID?


På det oplyste telefonnummer i Region Midtjylland får jeg at vide, at det kan de ikke forstå, men de kan godt se det, når de går ind på hjemmesiden. Personen, jeg taler med, kontakter sin chef og vender tilbage med besked om, at der arbejdes på det, og at jeg skal prøve at vende tilbage engang i næste uge og høre nærmere.

Ja, jeg havde jo ventet en aktiv løsning, så jeg kunne bestille tider i Aarhus. Men nu skal jeg PRØVE at ringe engang i næste uge, meddeles det, for at høre nærmere, om der så kunne bestilles tider.

Hvorfor skal man sidde og vente i en time for at koble sig på med nemID, og efterfølgende er der ingen vaccinationssteder koblet på listen i Aarhus, og i alle andre byer i Jylland er alle datoer booket/ingen tider til rådighed før sidst i april?

Jeg er godt klar over, at der kan være nogle dages eller et par uges ventetid, men ovenstående kan da ikke være rigtigt, når man har fået et brev fra Hr. Brostrøm og Hr. Henrik Uldum om at bestille tid til vaccination.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce