x
Annonce
Aarhus

Frydenlund Centret skal op i fem etager: Lejerne har intet hørt

Hvis NREP får lov til det af kommunen, skal Frydenlund Centret have en ordentlig overhaling og udbygges i fem etager og fire længer. Foto: Kim Haugaard

Ejerne af Frydenlund Centret vil lave et nyt og mere grønt byggeri i fem etager. Men lejerne i centret har intet hørt.

HASLE: Frydenlund Centret i Hasle har gennem længere tid været præget af uro og manglende vedligeholdelse, og som Århus Stiftstidende kunne fortælle i juli, så har lejerne i centret mildest talt ikke været tilfredse med ejerne, Nordic Real Estate Partners (NREP).

Og nu får de endnu en ting til samlingen af ærgrelser - NREP vil nemlig rive centret ned og bygge boliger i stedet, skriver Lokalavisen Aarhus.

Ifølge en projektplan, som NREP har sendt til Aarhus Kommune, er planen at bygge i fem etager og fire længer med et grønt areal i midten.

- I dag fremstår grunden lidt gold, og det ser rodet ud med parkeringspladser ud mod Viborgvej. Det, vi vil, er at gøre stedet attraktivt med grønne arealer og butikker i bunden, siger Thomas Riise-Jakobsen, der er investeringsdirektør i NREP, til Lokalavisen.

Men Bente Pedersen, der ejer værtshuset Pusterummet i Frydenlund Centeret, undrer sig over planerne. Hun og de andre lejere har nemlig ikke hørt noget om det.

- Det er rystende, at de har informeret os. Jeg synes, de burde spille med åbne kort. Vi har intet hørt, nærmere tværtimod har de fortalt mig, at ingen ombygning er på vej, siger hun til Lokalavisen.

Hos NREP siger Thomas Riise-Jakobsen, at indtil planerne bliver mere konkrete, synes de ikke at det giver mening at tale med lejerne, men at han håber at de nuværende lejere vil flytte med over i det nye byggeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

Danmark

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv - og ikke mindst pas på andre

Annonce