Annonce
AGF

Frygtede det værste: Kevin Diks er snart tilbage fra kedeligt deja-vu i AGF

Kevin Diks er på andet år lejet ud til AGF fra Serie A-klubben Fiorentina. Arkivfoto: Ole Nielsen
En ødelagt preseason var sandsynligvis skyld i, at Kevin Diks led et solouheld mod Vejle i premierekampen. Nu er han tilbage på træningsbanen og forventer at være klar til kamp snarest.
Annonce

FODBOLD: Så snart tyrkiske fodboldklubber meldes interesseret i en spiller, går der ikke mange sekunder, før helvede bryder løs på sociale medier som Instagram.

- Kom til Galatasaray, kom til Fenerbache, kom til Basaksehir, lyder det fra tusindevis i kommentarfeltet til en spiller, der ikke kan undgå at føle sig smigret.

Og i en lidt mindre århusiansk målestok blev der lagt et pres på Kevin Diks, da han i sommer officielt spillede sin sidste kamp for AGF.

Hollænderen var udlejet fra Serie A-klubben Fiorentina og skulle efter planen hjem igen. Men både AGF og klubbens fans ville gerne forlænge aftalen. Diks måtte dog hjem til Italien og vende, inden en ny aftale med AGF faldt på plads.

Og det viste sig at få konsekvenser for højrebacken.

- Jeg var egentlig klar til at træne med fra første træningsdag, men Fiorentina holdt mig tilbage, så jeg fik ikke holdtrænet i begyndelsen. Og du kan ikke presse dine muskler på samme måde uden holdtræning. Derfor havde jeg ikke den mest optimale preseason, siger Kevin Diks.

På grund af det pressede program var opstarten ikke optimal for Diks, der blev skadet i premierekampen mod Vejle, efter at han blev skiftet ind.

- Jeg løb alene med bolden, der var ingen i nærheden. Og pludselig fik jeg ondt i mit venstre lår. Jeg kunne ikke bøje mit knæ længere, så jeg frygtede det værste.

- Jeg tænkte med det samme på, at da jeg for et år siden kom til klubben, var jeg også skadet. Og det tog mig lang tid at komme i form. Og det ville være hårdt for mig at skulle igennem det samme igen. Men det er fortid nu, og jeg ser frem til igen at komme ud og spille, siger Kevin Diks.


Landsholdspausen har været rigtig god for mig. For to uger siden følte jeg mig ret langt væk fra at spille, men det er gået hurtigt på det seneste.

Kevin Diks


Annonce

I spil til Horsens-kamp

Mandag var han tilbage på træningsbanen, og han forventer, at han er klar til at komme i kamp inden længe.

- Det har vist sig, at jeg nu har misset tre kampe, selvom jeg har været ude i fem uger, og det er billigt sluppet. Landsholdspausen har været rigtig god for mig. For to uger siden følte jeg mig ret langt væk fra at spille, men det er gået hurtigt på det seneste, og nu må vi se, hvad der sker i de kommende dage.

- Jeg skal igennem de sidste skridt, og så må vi se, om jeg er klar til på søndag. Det er også trænerne, der bestemmer det, siger Kevin Diks med henvisning til Superligakampen mod AC Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce