Annonce
Aarhus

Fuld 65-årig ville kigge på skibe: Kørte bilen halvvejs ud over havnekanten

En 65-årig bilist undgik akkuerat en tur i havnebassinet mandag aften. Til gengæld blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Foto: Axel Schütt

Mandag aften blev det endnu engang bevist, at alkohol og bilkørsel er en dårlig kombination. Her undgik en beruset mand med nød og næppe at køre i havnen.

AARHUS: En 65-årig spritbilist fangede så at sige sig selv, da han mandag aften var særdeles tæt på at køre sin bil lige lukt i havnen.

Et vidne tilkaldte klokken 19.35 politiet, da vedkommende så en bil balancere med forenden ude over havnekanten på Thit Jensens Gade.

Da patruljen nåede kom frem, sad den 65-årige fører stadig bag rattet. Han turde ikke stige ud af frygt for, at bilen skulle falde i vandet.

Betjentene fik hjulet manden ud og kunne hurtigt se, at han var beruset. Han erkendte da også, at han havde fået for meget at drikke. Han forklarede, at han var kørt ned til havnen for at kigge på skibe, men havde fejlbedømt afstanden til kanten.

Den 65-årige blev anholdt og sigtet for spritkørsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce