Annonce
Aarhus

Fuld bilist med hjemmelavet kørekort begravet i sigtelser: Flugt endte i håndjern

Foto: Iris/Scanpix

Dokumentfalsk, kørsel uden kørekort, spritkørsel, flugt fra politiet og overkørsel for rødt. En 55-årig mand føjede mandag formiddag adskillige linjer til sit synderegister.

Annonce

HASSELAGER: En patrulje fra Østjyllands Politi måtte mandag formiddag træde ekstra hårdt på speederen for at standse en 55-årig mandlig bilist, der skulle vise sig at have et særdeles lemfældigt forhold til loven.

Betjentene blev opmærksomme på manden, da patruljevognens nummerpladegenkender registrerede, at ejeren af bilen var frakendt kørekortet. I stedet for at standse, da politiet gav tegn til det, hamrede manden sømmet i bund og forsøgte at ryste patrulje af på Hovedvejen ved Hasselager.

Ved krydset Bavnegårdsvej/Hovedvejen kørte han desuden over for rødt, inden patruljen kort efter fik indhentet ham.

Her blev den 55-årige anholdt og lagt i håndjern. En alkometertest viste, at manden desuden var alkoholpåvirket, og han blev derfor sigtet for at køre uden kørekort, for spritkørsel, for at flygte fra politiet og for at køre over for rødt.

Men sigtelserne stoppede ikke helt her. For i mandens jakke lå et midlertidigt kørekort, som betjentene ikke synes så helt rigtigt ud. De tjekkede det derfor en ekstra gang, og det viste sig ganske rigtigt, at det var falsk. Derfor blev den 55-årige også sigtet for dokumentfalsk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Aarhus

Har du oplevet ballade, hærværk eller bilræs?: Borgermøde om problemerne på Aarhus Ø

Annonce