Annonce
Sport

Fuldskægget får en ny tur i Bakken

Morten Sahlertz. Arkivfoto: Ole Nielsen

Den alsidige holdspiller i Bakken Bears, Morten Sahlertz, har forlænget sin kontrakt med to sæsoner og ser frem til at forsøge at kvalificere klubben til Champions League.

BASKETBALL: I amerikansk ishockey især har man en tradition, at spillerne ikke lader skægget klippe før slutspillet er ovre.

Den tradition hoppede Morten Sahlertz med på for to og et halvt år siden. Han besluttede sig endda for, at skægget fik lov til at stå indtil Bakken Bears vandt det danske mesterskab.

Da beslutningen blev taget havde klubben vundet DM-pokalen fire år i træk, så Sahlertz havde næppe set det komme, at han først i maj i år kunne lade fuldskægget klippe efter to år med nederlag i finalen til Horsens IC.

Men tredje gang blev lykkens gang for Sahlertz og Bakken, og derfor kunne han altså endelig komme til barberen.

Annonce

Men som bekendt varer sejrene kort i elitesport. Der venter altid en ny sæson lige om hjørnet.

Og derfor kan Morten Sahlertz begyndte at lade skægget gro igen. Han har nemlig sat sit navn på en forlængelse med Bakken Bears. To år i klubben bliver den alsidige forward.

- Morten Sahlertz er indbegrebet af stabilitet og sikkerhed i forhold til niveau til både træning og kamp. Med Morten ved man altid hvad man får, og han er med til at sikre, at vi holder et stabilt, højt niveau, siger sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz.

Og den 28-årige spiller glæder sig da også til en tur mere i manegen.

- Jeg forventer at det bliver endnu en spændende sæson, hvor vi kan være med i kampen om DM-guldet. Derudover vil vi gøre alt hvad vi kan for at kvalificere os til Basketball Champions League og eventuelt gøre det lidt bedre end i år, hvis vi gør, siger Morten Sahlertz.

Han debuterede for Bakken Bears i 2006 efter at være kommet op igennem Skovbakkens ungdomsrækker. Det er i alt blevet til 356 kampe for klubben, som han kun har været væk fra i 2010 til '12, da han var i henholdsvis Horsens og Tromsø.

I denne sæson har Morten Sahlertz snittet 5,2 point, 2,5 rebounds og godt én assist i Basketligaen.

Bakken Bears har i forvejen en række danske profiler på kontrakt til den kommende sæson samt amerikanerne DeVaughn Akoon-Purcell og Keane Thomann. Sidstnævnte kan dog spille på danske vilkår i Danmark.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre har følgende spillere på kontrakt til den kommende sæson:

Guards: Adama Darboe, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Thomas Lærke, Marius Sørensen

Forwards: Nicolai Iversen, David Kristensen, DeVaughn Akoon-Purcell (USA), Sylvester Berg, Morten Sahlertz

Center: Keane Thomann

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Århus-talent flytter til Sønderborg

Annonce