Annonce
Aarhus

Futuristisk campingvogn vækker opsigt på Grenåvej: - Hvad er det?

Næsten ti meter lang og med en kampvægt på kun 1.200 kilo. Den specielle vogn får lige nu opmærksomhed fra bilisterne på Grenåvej. Privatfoto
En næsten ti meter lang, letvægtstrailer har fået flere bilister på Grenåvej til at undre sig. Her er svaret.
Annonce

AARHUS: - Hvad er det?

Adskillige bilister på Grenåvej i Risskov har formentlig spurgt sig selv, hvad det er for en mærkværdig campingvogn, der de seneste uger har holdt på en parkeringsplads ud til vejen i nummer 121.

I hvert fald har vi på Stiften modtaget flere henvendelser på, hvad det er for en lang vogn, der mere ligner en formel 1-udgave af en campingvogn end den klassiske hvide familieudgave.

Svaret er da også, at det slet ikke er en campingvogn, fortæller ejeren.

- Det er faktisk en show/auto trailer, som blev produceret i 90'erne til AMG Mercedes og Hollands importør af Lamborghini, siger Christian Seland.

Vognen er lavet til at kunne have en Lamborghini holdende og med plads til et kontor til seks mand. Foto: Christian Seland
Annonce

Til salg

Han fortæller, at der kun er lavet to af den specielle trailer, som er bygget med et salgskontor i fronten med plads til seks personer, en bil og med plads til at stå op omkring bilen.

- Den er 9,5 meter lang, 2,5 meter bred og har en vægt på kun 1.200 kg, da den er lavet af datidens lette materialer, forklarer Christian Seland, der har købt til eget brug. Men han er ikke afvisende, hvis der skulle være en interesseret køber, som kan bruge en 10 meter lang showtrailer med plads til en Lamborghini.

Annonce
Annonce
Aarhus

Smukfest i baghaven i en Aarhus-forstad

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye restriktioner for børn og lærere når skolerne starter

Aarhus

Nej tak til tobak i skoletiden

Indland

Testcentre i Aarhus, Skanderborg og Horsens har flere dages ventetid på coronatest

Annonce