Annonce
Fødselsdage

Fylder 60 år: En skattejæger med sans for veteranbiler

Bilhandler Søren Sørensen - indehaver af Læborg Autohandel - fylder 60 år. Foto: Martin Ravn
Indehaveren af Læborg Autohandel i Vejen, Søren Sørensen, er blevet kendt landet rundt for sin medvirken i tv-udsendelsen "Skattejægerne". Torsdag 16. maj fylder han 60 år.
Annonce

60 Bilerne, som tøffer rundt i tv-serien "Badehotellet", kommer fra Vejen. I den kommende krimiserie med titlen "DNA" vil bilerne også være fra Vejen. Sådan som det også har været tilfældet i filmen "Krig og kærlighed".

Det er nærmest blevet en niche for Søren Sørensen at levere veteranbiler til forskellige tv-serier. Selv er han også blevet kendt på tv, hvor det er blevet til flere års medvirken i tv-udsendelsen "Skattejægerne".

Torsdag 16. maj fylder Søren Sørensen – oprindelig uddannet i en malerforretning – 60 år. Han nåede dog aldrig at få brug for uddannelsen, for efter fem år som eksportchauffør blev dørene i stedet slået op for en bilforretning. Næste år har forretningen eksisteret i 35 år, og når det handler om veteranbiler, så er manges blikke rettet mod Veteranladen i Ådalen i Vejen.

Søren Sørensen er oprindelig fra Vorbasse, hvor hans far havde en tankstation. Det var dog som handelsmand, at faderen sørgede for at skaffe til dagen og vejen akkurat, som hans far havde gjort det.

Søren Sørensen – indehaver af Læborg Autohandel – er dermed handelsmand i tredje generation. Han holder særligt af at finde, opkøbe og senere sælge veteranbiler med særlige historier. Om det så er Krone 5 fra kongehuset, eller det er Simon Spies Mercedes med tilnavnet "Lille Frede".

Søren Sørensen er gift med Sussi, og parret har fem sammenbragte børn. Fødselsdagen markeres selvfølgelig med reception i Veteranladen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Annonce