Annonce
Navne

Fylder 70 år: Klavs Secher Assens

Annonce

70 Klavs Secher Assens, Skanderborg, forhenværende administrerende direktør, cand.jur., fylder 70 år tirsdag 18. december.

Klavs Secher Assens blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1978. Ti år forinden var han udlært som bygningssnedker, men valgte juraen i sidste ende. Efter et par års ansættelse i Arbejdsdirektoratet, nu Arbejdsmarkedsstyrelsen, blev han i 1980 ansat som jurist i Entreprenørforeningens, nu Dansk Byggeris, Overenskomst- og Arbejdsretsafdeling. Her blev han udnævnt til kontorchef samme år.

I 1984 begyndte hans karriere som direktør i den finansielle sektor. Det skulle blive til 29 år i sektoren. Han blev ansat som direktør i Danske Bankers Forhandlingsorganisation i 1984 og medvirkede som sådan til stiftelsen af Finanssektorens Arbejdsgiverforening, FA, i 1989. I 1992 overtog han stillingen som direktør for Provinsbankernes Kursuscenter i Skanderborg. Han medvirkede her til stiftelsen af Finanssektorens Uddannelsescenter, FU, i 1993. Stedet udviklede sig i hans tid til et konsulenthus for finansielle virksomheder med tilhørende kursuscenter, i dag Skanderborg Park.

Klavs Secher Assens gik på pension i 2013 og nyder i dag sit otium med sin hustru, Vibeke. De har sammen to voksne døtre og fem børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Forpustet AGF-lejr: Hold kæft, det var fedt. Fansene bar os frem

Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce