Annonce
Navne

Fylder 75 år: Hun er den bedste flytteven for de svage ældre

Annelise Vestergaard
Annonce

75 Annelise Vestergaard, Risskov, fylder 75 år tirsdag 27. februar.

Annelise Vestergaard har i syv år været med i lokalbestyrelsen for Ældre Sagen i Aarhus, siden 2012 som næstformand for det ældrepolitiske arbejde. Annelise Vestergaard gik ind i arbejdet med et stort ønske om at gøre noget for dem, der ikke kan klare sig selv, og som ikke har familie og netværk til at hjælpe sig - mennesker, som hun ved selvsyn som selvstændig advokat med speciale i behandlingen af dødsboer havde set trænge meget til hjælp.

Annelise Vestergaard er initiativtager til og den ledende kraft i ordningen Flyttevenner, der blev startet som en hjælp til ældre, der ikke har nogen til at hjælpe og vejlede sig, når de skal flytte på plejehjem. På trods af at det er et meget tidskrævende arbejde, bærer taknemmeligheden hos den ældre lønnen i sig selv, når den ældre er godt etableret i den nye bolig med egne møbler og ting omkring sig, gardinerne hængt op og fjernsynet indstillet.

Annelise Vestergaard føler i sit frivillige arbejde for svage ældre en ærlig indignation, som er med til at drive tingene fremad i den rigtige retning.

Der er bud efter Annelise Vestergaards vejledning og hjælp på mange andre områder. Mange ældre, som er rådvilde og ikke ved, hvad de skal gøre i nye livssituationer, går beroliget og beriget hjem efter at have talt med Annelise Vestergaard, som på kompetent og indfølende vis hjælper dem, så de får et overblik over deres situation og ved, hvordan de kan agere.

Annelise Vestergaard er med sit venlige og imødekommende væsen højt værdsat af alle i Ældre Sagen i Aarhus.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce