Annonce
112

Fyldte lastbil op med metalskrot: Tyv taget på fersk gerning af ansat

24-årig forsøgte at stjæle en lastbilfuld metalskrot fra Pressalit i Ry. Arkivfoto
Annonce

Horsens: En 24-årig mand fra Brabrand og tilsyneladende en eller flere medgerningsmænd forsøgte natten til søndag klokken 00.55 at stjæle metalskrot fra Pressalit på Isagervej i Ry, det oplyser Sydøstjyllands politi.

- En ansat observerede, at der kom en lastbil og en personbil kørende frem til virksomheden, og kørte ind via en port. Her begyndte de så at læsse metalskrot og værktøj ind i lastbilen, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz.

Den ansatte ringer efter politiet som ankommer til stedet.

- Da patruljen kom, satte manden i løb. Men han blev løbet op og anholdt. Og den hundepatrulje, som afsøgte området, kunne konstatere, at der var en eller flere andre, som også var løbet fra stedet. Men vi fik desværre ikke fat i flere, oplyser vagtchefen.

Præcis hvor meget det læssede matalskrot er værd har politiet på nuværende tidspunkt ikke overblik over.

- Vi har ikke nogen værdi på det, men det var en stor mængde. Og vi har også stadig gerningsmænd på fri fod, men den anholdte kender vi for berigelseskriminalitet, oplyser vagtchefen.

Den 24-årig anholdte mand blev sigtet for tyveri af melaskrot og fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding søndag klokken 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce