Annonce
Østjylland

Fyret hotelchef: Jeg vil lade folk selv vurdere, hvad der er op og ned

Søren Mandrup er ked af fyringen på Jørgensens Hotel. - Men jeg holder hovedet højt, fastslår han. Arkivfoto: Morten Pape
Søren Mandrup ønsker ikke at gå i detaljer om forløbet på Jørgensens Hotel, men slår fast, at han ser anderledes på sagen end forpagteren.
Annonce

Horsens: - Jeg er ked af det. Det kom som en overraskelse.

Søren Mandrup var frem til onsdag formiddag hotel- og konferencechef på Jørgensens Hotel, men efter kun knap et halvt år i sadlen på den historiske adresse på Søndergade blev han afskediget med omgående virkning - som allerede omtalt i Folkebladet.

Det samme gjorde driftsdirektør for Byens Hotel, Christian Deijenberg.

- Jeg kan ikke genkende meget af det, jeg læste i artiklen. Jeg vil lade folk selv vurdere, hvad der er op og ned. Jeg holder hovedet højt, siger Søren Mandrup med henvisning til udtalelserne fra forpagter Mads Hylleholt Bøttger.

- Det er rigtig ærgerligt, men når mange nye medarbejdere ansættes, falder nogle godt i hak, andre gør ikke. Vi har skilt os pænt af med dem, sagde forpagteren blandt andet til Folkebladet om afskedigelserne af direktør og topchef.

Annonce

Ønsker det bedste for hotellet

Søren Mandrup ønsker ikke at gå i yderligere detaljer med forløbet, og hvad han mener om udtalelser og fyring. Han vil ikke "rode op i noget", men siger følgende:

- Jeg ønsker alt det bedste for Jørgensens Hotel. Det fortjener bygningen. Jeg har haft et supergodt forhold til hele personalet, og kunder har (siden onsdag, red.) kontaktet mig og sagt, at de var tilfredse.


Jeg kan ikke genkende meget af det, der blev sagt i artiklen.

Søren Mandrup


Søren Mandrup skjuler ikke, at han har knoklet rigtig mange timer i de seneste seks uger.

- Hvis jeg skal se lidt humoristisk på det, er det positive, at jeg har tabt mig syv kg, så tarteletterne er da forbrændt, siger Søren Mandup og henviser til forpagterens bemærkning om, at de ansatte selv måtte spise de 4000 tarteletter, der var tiltænkt åbningsfesten i marts.

Åbningen af Jørgensens Hotel og Eydes blev udskudt til maj på grund af coronaens indtog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye restriktioner for børn og lærere når skolerne starter

Aarhus

Smukfest i baghaven i en Aarhus-forstad

Annonce