Annoncørbetalt indhold

Gå efteråret i møde med blød hud

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Allerede om en måneds tid, så viser kalenderen atter efterår igen. De mørke aftener står for døren, og kulden vil begynde at bide sig fast. Vi kan dog krydse fingre for at vi i hvert fald har én god måned eller to endnu, hvor vejret siger høje plusgrader og solskin.


Annonce

I denne tid kan du med fordel forberede din hud på den kommende kulde. Huden er nemlig kroppens største organ, og vi skal ikke glemme at pleje og passe godt på den. Vores hud har nemlig ekstra meget behov for fugt om vinteren, så vi bedre kan stå imod kulden. Sund hud er en væsentlig del af et sundt og stærkt immunforsvar.


Plej dit ansigt og hud med en god creme

Find en god ansigtscreme, som tilfører huden fugt og virker plejende og nærende. Hvis du husker at bruge en plejende ansigtscreme ofte, så vil din hud stå frem som smidig og blød. Dette vil udstråle friskhed og ofte få dig til at syne yngre. Et vaskeægte selvtillidsboost.


Når vejret skifter herhjemme i Danmark og temperaturerne falder påvirker det hudens fugtniveau. De kolde temperaturer påvirker ligeledes hudens beskyttende barriere, der resulterer i en tør hud, som kan medføre stor frustration. Dette føles både ubehageligt, men kan også påvirke din selvtillid negativt. Anskaf dig derfor en god ansigtscreme, som uden tvivl vil være alle pengene værd. Cremen kan både bruges i sommer- og vintermånederne, så vær ikke nærig med cremen.


Husk den gode kost, søvn og motion

Hvad du propper i munden, påvirker din krop – og dette kan både være negativt og positivt. Lever du usundt og af fede madvarer vil du højst sandsynlig opleve mange urenheder i huden, som vidner om den dårlige livsstil. Husk derfor en god og varieret kost, som din hud og krop vil takke dig for. Spis godt med grønsager, frugt og drik en masse vand.


Motion er også vigtigt. Selvom det kan være svært at komme væk fra sofaen i de kolde måneder, så kan en god gåtur gøre underværker. Pak dig derfor gerne godt ind med varme tørklæder, så du ikke får for meget vind og blæst ind på huden, som vil indtørre den og fremme en rødmen.


Søvn er ligeledes særdeles vigtigt for dit samlede helbred – også for din hud. Flere undersøgelser viser nemlig at huden ældes hurtigere, hvis du ikke får nok søvn. Husk derfor de otte timers søvn hver nat.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.