Annoncørbetalt indhold

Gå efteråret i møde med ny frisure

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når vejret skifter og vi går en ny årstid i møde, så kan vi også ofte have en tendens til at skifte manken ligesom vi også udskifter klædeskabet. Dette kan fx være ved at farve håret eller give det en klipning, så man ser helt frisk ud til den nye sæson.

Spar penge på frisøren 

Annonce

At gå til frisøren kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men du kan faktisk spare en masse penge ved at investere i en hårtrimmer. Med en hårtrimmer kan du nemt style både skæg og hår, så du er klar til at gå alle efterårets fester i møde.


De fleste hårtrimmere tilbyder en masse forskellige funktioner og klippelængder, så du kan få lige præcis den frisure som du ønsker. Mange af varianterne er i dag designet og udviklet til at klippe både effektivt og meget præcis.


Du vil hurtigt opleve hvor legende let det er at have en hårtrimmer i hånden. Du kan eventuelt også få kæresten eller et familiemedlem til at styre den for dig, som giver et bedre overblik, da de også kan få nakken med.

Herre hårmode som hitter

Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i hvilken hårmode som er trendy. En tendens viser lige nu at frisurer gerne må være rodet – det skal altså ikke ligne, at man har brugt en evighed på at sætte garnet, selvom dette måske godt kan være tilfældet. Det skal helst se så naturligt ud som overhovedet muligt. Her kan det være en god idé at anskaffe sig en saltvandsspray, som skaber både struktur og volume til frisuren.

En anden frisure som fortsat er meget populær, er frisuren kaldet undercut. Det er hvor siderne er klippet helt korte mens toppen er langt hår. Dette kan klares med en hårtrimmer, som giver en lige og præcis overgang fra kort til langt.


Er du en smule mere modig? Så kan du kaste dig ud i det omtalte ”grydehår”, som faktisk igen er blevet trendy efter mange år. I dag findes den dog primært i en kortere udgave, hvor der er en lettere overgang mellem top og bund. Endnu en frisure som har fået sit comeback, er den såkaldte ”mandepage”, som kræver en smule mere pleje.

Hvis du søger en bestemt frisure, kan det være en god idé at gå til frisuren i første omgang. Dernæst kan du selv kaste dig ud i projektet og efterligne frisuren med en god saks og hårtrimmer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.