Annonce
Mærk Aarhus

Gå på opdagelse ved byens store handelsområder

Traditionen tro sørger butikker og stormagasiner for at danne en smuk kulisse om din juleshopping. Aarhus er en juleby fuld af charmrende kvarterer, hvor der aldrig er langt til julehyggen på caféer, markeder og restauranter.
I Aarhus er der rig mulighed for at shoppe amok til Black Friday – hvad end man er til de velkendte forretninger eller de små og særlige butikker. Aarhus byder på flere stemningsfyldte handelsområder, der gør shoppeturen til en ekstra hyggelig oplevelse i Smilets By. Vi har lavet en oversigt over nogle af byens handelsområder, hvor man kan shoppe til Black Friday i Aarhus

Strøget

Shopping i centrum af Aarhus

På byens længste gågade, Strøget, kan du finde de fleste mainstream-butikker på hver side af den cirka 850 meter lange gade. Strøget strækker sig fra Bruun’s Galleri bag Banegården og helt op til Store Torv ved Aarhus Domkirke, så der er rig mulighed for at gøre en god handel. På strøget ligger der cirka 150 butikker, hvor du kan gå på opdagelse blandt alt fra tøj og mode til elektronik, bøger og meget mere. Du kan også vælge at gå på tilbudsjagt i Salling, der stort set har alt det, du skal bruge, samlet under ét tag.

Latinerkvarteret

Byens ældst bevarede kvarter

I Latinerkvarteret har du mulighed for at få en unik shoppingoplevelse til Black Friday i de livlige, snævre og brostensbelagte gader. Latinerkvarteret opstod i 1400-tallet, og derfor er området det ældst bevarede kvarter i Aarhus. I de hyggelige gader kan du finde flere usædvanlige og originale småbutikker, kunstgallerier og designvarer – og kvarteret byder på flere steder, hvor du kan få slukket tørsten eller få dig en bid mad i de gamle, skæve byhuse, charmerende gader eller festlige baggårde.

Frederiksbjerg

Summer af liv og glade dage

Frederiksbjerg er et populært kvarter i Aarhus. Her er fyldt med små butikker, gamle værtshuse, cocktailbarer, nye restauranter og lækre delikatesseforretninger. Der er masser af liv i Jægergårdsgade samt på Frederiks Allé og M.P. Bruunsgade. På Frederiksbjerg finder du både små designerbutikker og det store shoppingecenter Bruuns Galleri, der har alt, hvad hjertet begærer. Bruuns Galleri bliver årligt besøgt af 10 millioner mennesker, og du finder i alt 100 butikker og 14 spisesteder. På Frederiksbjerg kan du også finde guld på loppemarkedet på Ingerslev Boulevard eller grønt og blomster på madmarkedet.

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden