Annonce
Østjylland

Gårde på Djursland er klar til sommerferiegæster

Gårdene slår stalddørene op for en lidt anderledes sommerferieaktivitet for familier på ferie. PR-foto
Annonce

Djursland: I løbet af sommeren slår en række gårde på Djursland stalddørene op og inviterer alle interesserede på gårdbesøg. Den første gård, som er klar til at tage imod gæster, er Ellely.

Tirsdag 2. juli kan man besøge Ellely, som er en besøgsgård, der drives af Birthe og Peter Koch. Bedriften er et rigtigt familielandbrug, som har knap 135 jersey-køer plus kvier og kalve. Til gården hører der 95 hektar, hvor der dyrkes majs og græs.

I alt slår fire gårde fordelt på Djursland dørene op for turister og ferieramte familier under betegnelsen "Djurslandgården". Besøgsgårdene Ellely og Mosegården er for familier med børn i alle aldre, og her tilbydes børneaktiviteter efter en fælles rundvisning. På rundvisningsgårdene Mejltangegaard og Pilegård er der guidet rundtur i en moderne svinestald. Besøgene på de to sidstnævnte henvender sig mere til familier med lidt større børn, som har mod på at lytte og lære.

Djurslandgårdens folder med tider og adresser kan findes på udvalgte steder på Djursland og kan også hentes som pdf på Djursland Landboforenings hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Annonce