Annonce
Aarhus

Gæsterne valfarter til: Sallings Rooftop runder en million gæster

I august 2017 åbnede Rooftop under Aarhus' himmel og på toppen af Salling. Siden er stedet blevet en attraktion for stormagasinet og Aarhus. Foto: Kim Haugaard

På godt et halvt år har en million mennesker rundet Sallings Rooftop på toppen af Aarhus, der har fået en ny attraktion.

Annonce

AARHUS: Sallings Rooftop er på rekordtid blevet en af Aarhus' største attraktioner. Mere end en million gæster har på de seneste otte måneder besøgt Salling Rooftop. Dermed er det 2000 kvadratmeter store byrum i højderne blevet én af Aarhus' og landets største attraktioner. Det var i august sidste år, at Salling åbnede dørene for det nye byrum på toppen af stormagasinet. Det har siden vist sig at være en god idé.

Gæsterne er valfartet til attraktionen, som blandt andet byder på en unik udsigt over hele byen og bugten samt en skywalk i 25 meters højde. Besøgstallet slår alle forventninger, siger Sallings direktør Marianne Bedsted, der for at holde styr på besøgstallet har dørtællere installeret ved alle indgange til Rooftop

- Vi havde aldrig drømt om, at en million mennesker ville besøge Salling Rooftop på otte måneder. Det er meget overvældede, at vi som stormagasin kan være med til at skabe et frirum i en hektisk hverdag og skabe gode oplevelser for dem, der besøger Salling, siger Marianne Bedsted.


  • Salling ROOFTOP åbnede fredag den 25. august 2017
  • Efter tre måneder rundede besøgstallet en halv million mennesker
  • På den mest besøgte dag har mere end 12.000 gæster besøgt Salling Rooftop
  • Der er plads til 730 mennesker på de 2.000 kvadratmeter
  • Tagterrassen ligger i 25 meters højde på 5. og 6. sal
  • Det er gratis at besøge Salling Rooftop, som har åbent fra 10-20 mandag til torsdag, 10-21 fredag og 10-18 i weekenden
Annonce

Et oplevelseshus

- Det har i flere år været vores ambition, at Salling skal være et oplevelseshus, hvor shopping og gode oplevelser kombineres. Derfor har vi haft fokus på at aktivere Salling Rooftop med underholdning og events. Men at vi nu har formået at skabe en attraktion og et koncept, som en million mennesker har besøgt, overgår vores vildeste fantasi. Salling Rooftop er også blevet bemærket i udlandet. Blandt andet britiske The Telegraph og den tyske tv-station 3sat har fremhævet stedt som en attraktionen. Den store internationale og lokale interesse skyldes blandt andet, at attraktionen er en anderledes oplevelse, end vi er vant til, siger Marianne Bedsted.

I 2018 byder programmet blandt andet på samarbejde med Jazzfestivalen, Musikkonservatoriet og Aarhus Festuge, mens forskellige DJ's gæster hver fredag frem til medio oktober.

Aalborgenserne får iøvrigt også en rooftop på mere end 1.400 kvadratmeter. Den er under opførsel på toppen af Sallings andet stormagasin i Aalborg. Projektet forventes at stå klar i sensommeren 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce