Annoncørbetalt indhold

Gør børnehaven anno 2021 til en fest

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Det forgangne år har ikke været et mindeværdigt år, men et år vi med garanti vil huske. I 2021 har både børn og voksne brug for at få lettet humøret for eksempelvis gennem leg og kreativitet. Flere kommer til at strikke, sy, hækle og bage end tidligere og børns fantasi kommer til at præge legene. Fantasi og leg er nemlig en både af flygte fra hverdagens mørke og selv digte sin egen fortælling. Arbejder du i en børnehave, kan I med fordel understøtte legen ved at anskaffe nye kostumer til børn i 2021.

Fedepriser har et bredt udvalg af kostumer til børn. Blandt kostumerne finder du blandt andet kostumer fra Frost og prinsessefilm til superhelte film og computerspil. Det betyder, at der med garanti er kostumer for alle slags børn. Kostumer tillader børn at lege og forsvinde i en verden, hvor kun dé bestemmer reglerne. Dette giver børn en frihed, de ikke er vant til, men som er sundt for dem. Samtidig lærer de i udklædningslege at tilpasse sig hinanden og fordele roller imellem sig. Selvom det kan være nødvendigt for en voksen at hjælpe med rollefordelingen, er det sociale spil en god øvelse for børnene. Samtidigt tilbyder kostumer også børnene at være en helt anden, end de får lov til i hverdagen. Legen med forskellige roller bidrager med en sund identitetsudvikling, hvor intet er ‘rigtigt’ eller ‘forkert’. I den forbindelse kan du som voksen i en børnehave med fordel hjælpe børnene med at mikse kostumerne. Der er for eksempelvis ikke noget ‘forkert’ i at være et monster i en prinsessekjole. Udover kostumer kan I med fordel anskaffe andet legetøj til kommuner, der fremmer børnenes fantasi og leg.

Annonce

Legetøj i træ er både bæredygigt legetøj og legetøj, der styrker børnenes fantasi. Det skyldes, at legetøj i træ ofte er mere simpelt og mindre detaljeret end legetøj i plastik, hvilket tvinger børnene til at fantasere sig til resten. Udover at være bæredygtigt er legetøj i træ også mere holdbart legetøj end legetøj i plastik. Det betyder, at det kan tåle al slags leg og kan holde til mange generationers leg. Legetøj i træ kan også være en god anledning til at tale med børnene om bæredygtighed på en overskuelig måde. I stedet for at fokusere på nedbrydelighed og klima, kan du for eksempelvis vise børnene, hvor holdbart legetøj i træ er sammenlignet med andet legetøj. På den måde bliver leg også til læring.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.