Annoncørbetalt indhold

Gør din hverdag nemmere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmen om en nemmere hverdag, er noget som ligger mange mennesker nært. Ofte kan simple opgaver synes uoverskuelige, og man bliver træt af at tænke på alle de opgaver, man har liggende foran sig. Men når man så sætter sig ned for at tage en slapper, får man dårlig samvittighed, for man har jo ikke lavet noget. Denne artikel er en guide til, hvordan du kan gøre din hverdag nemmere og få mere overskud til at klare hverdagens gøremål.


Annonce

Kom ud af sengen 

Du kender sikkert godt det med at ligge i sengen i flere timer, efter du er vågnet. Her ligger du måske og tænker på alt det, du skal nå i løbet af dagen. I stedet for at rulle ud af sengen og komme i gang, vælger du måske at ligge der tyve minutter ekstra. Den bedste måde at vænne sig af med den vane, er at tvinge sig selv ud af sengen hver morgen, indtil det til sidst føltes helt normalt.


Det kan også være, at du har nogle fysiske problemer, som begrænser dig i at komme både i og ud af sengen. I det tilfælde vil det være en god idé at anskaffe sig en elevationsseng med ud- og indstigningsfunktion, som en hjælp til at komme ud af sengen.


Planlæg din dag

Det tager i gennemsnit 66 dage at vænne sig til nye vaner. Men med en hverdagsrutine kan det måske gøre processen lidt mindre langsommelig. Hvis man synes, at hverdagen er svær at overskue, er det en god idé at planlægge sin tid, hvor man også inkorporerer tid til at slappe af og gøre noget godt for sig selv. Du skal huske at se på din krop som en maskine: Uden den nødvendige energi og pleje kan den ikke fungere optimalt. Hvis du planlægger din dag fra morgen til aften og dermed skaber en fast rutine, vil din hverdag synes lettere og mere overskuelig: Du ved, hvad du skal, og du kan slappe af med god samvittighed.Før dagbog over dit humør

Hverdagen bliver nemmere, hvis man er glad og veloplagt. Men der er selvfølgelig altid plads til dårlige dage. For at holde styr på dit humør er det en god idé at få skrevet dine følelser ned. Du kan vælge at gøre det om morgenen for at få “renset ud” inden dagens strabadser, eller du kan gøre det om aftenen for at slippe for tankemylderet, inden du skal sove. Men du skal også huske at skrive alle de gode oplevelser ned, så du kan gå tilbage og læse dem en dag, hvor himlen er ekstra grå: Med tankerne fyldt op med gode minder kan man ikke været andet end glad.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.