Annoncørbetalt indhold

Gør drømmen om at blive iværksætter til virkelighed

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af Teamcubate

Der er rigtig mange, der drømmer om at blive iværksætter, og TV-programmer såsom Løvens Hule inspirerer flere og flere til at udleve deres drøm. Hvor intet vover, intet brister, og når først man har fået den gode idé, så er det bare med at springe ud i det. Det værste der kan ske er, at virksomheden ikke bliver en succes, men så kan man i det mindste sige, at man et forsøg.

Gode råd til dig, der drømmer om at blive iværksætter

Jesper Buch og Tommy Ahlers er begge kendt fra programmet “Løvens Hule”, hvor de i programmet skal vurdere, om de vil investere i de håbefulde iværksætteres idéer. Ifølge analysevirksomheden Experian er tallet af nyligt registreret virksomheder steget helt vildt siden 2015, og man kunne fristes til at tro, at “Løvens hule” har en finger med i spillet, når det kommer til at inspirere spirende iværksættere til at springe ud i det.

At flere og flere springer ud som iværksættere er på mange måder godt for det danske erhvervsliv, derfor bør man heller ikke holde sig tilbage, når først man har fået den gode idé. Dog er der nogle ting, som det er værd at gøre op med sig selv, inden man kaster sig ud i livet som iværksætter. Først og fremmest om man er villig til at lægge den tid og de kræfter i det, som det kræves at få en virksomhed op at køre. Har man besluttet sig for, at man er villig til det, så er der noget forhåndsarbejde, man bør gøre sig fra start.

Forarbejdet til at blive iværksætter

Først og fremmest skal man undersøge, om andre har fået den samme idé før dig. Såfremt det er tilfældet, så kan man blive nødt til at gå i tænkeboksen igen. Hvis ikke, så er næste skridt at undersøge om der er et marked for den idé, man har fået. Det gør man ifølge Jesper Buch og Tommy Ahler bedst ved at snakke med potentielle brugere.

Hvis det viser sig, at der er et potentielt marked for ens produkt, så er det tid til at teame op med én eller flere samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at realisere drømmen. Når jeres team er på plads, så skal produktet markedsføres, så potentielle kunder bliver tiltrukket og går fra at være potentielle kunder til købende kunder.

Den bedste måde at markedsføre sig på er via internettet. Det er en rigtig god idé at have en hjemmeside tilknyttet virksomheden. Her kan man dog få brug for professionel hjælp til at udvikle en seriøs hjemmeside. Heldigvis er hjælpen nær. Teamcubate hjælper dig med at finde den rette IT-udvikler med kompetencer indenfor PHP og Laravel, så du kan få en professionel og seriøs hjemmeside op at køre. Når din virksomhed senere i processen får brug for at ansætte flere medarbejdere, så kan Teamcubate også være til hjælp. Særligt når der skal findes en bogholder, revisor eller sågar en app-udvikler. Når forarbejdet er på plads, så er man allerede godt på vej til at skabe en succesfuld virksomhed.

Denne artikel er sponsoreret af Teamcubate

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.